"Hver dag er en ny chance for at ændre dit liv."

Hjælp til stress Hjælp til stress Hjælp til stress

Hjælp til stress - Få livskvaliteten tilbage med stresscoaching

Når travlhed bliver til stress.

Stress  opstår, når de krav, du eller andre stiller til dig, overstiger dine ressourcer - eller når vores virkeligheden ikke er, som vi vil have, den skal være.

Ved længerevarende stress oplever mange symptomer som dårlig søvn, uro i kroppen, glemsomhed, sommerfugle i maven, irritabilitet, lettere til gråd, træthed, manglende lyst til sex, hjertebanken m.v.

Stress er en belastningsreaktion og påvirker vores immunsystem, vores hjerte- kar system og har stor indfyldelse på vores hjerne - vi husker dårligere og har svært ved at koncentrerer os.

Jo længere tid du har været stresset, jo større konsekvenser har det for dit helbred. Derfor er det vigtigt, at du hurtigst muligt får professionel hjælp til stresshåndteringen, så du genvinder livskvaliteten.

Har du haft symptomer på stress i mere end et par uger, er det tid til at bremse op og få hjælp til at gøre noget ved det - du kan få professionel hjælp både til at forebygge og behandle din stress. 

Få et opkald af Birthe Buhl

Få balance i livet og mere energi

Stress kan behandles så du fysisk og psykisk kommer i balance igen. I et individuelt stressbehandlingsforløb får du redskaberne til at skabe bevidsthed over de egentlige stressårsager, samt hvordan du håndterer dem, så hverdagen igen hænger sammen for dig.