Udtalelser

Radtilstresshandtering_srcset-large
StressUdtalelserfrakunder_srcset-large
Stress_srcset-large

Ønsker du mere ro og balance i livet?

Ring til mig på 40 10 80 27

"Fremragende mindfulness app" Aut. psykolog Mark Gregersen

"Birthe Buhl har lavet en fremragende mindfulness app. Den kan klart anbefales og det kan hendes coaching også"

 

"Undgå stress og i stedet opnå indre ro" Læge, Maria Herskind

Gennem et forløb hos Birthe er jeg blevet bevidst om, hvordan negative tanker og bekymringer stresser mig, og hvordan jeg håndterer dette, så jeg undgår stress og i stedet opnår indre ro.

Birthe har lært mig enkle redskader, som har hjulpet mig til at få mere balance i mit liv og træffe bevidste valg ud fra mine værdier. Det har givet mig mere glæde i hverdagen og mere livskvalitet.
Birthe har en unik ro og nærvær, som smitter.

Jeg giver Birthe mine varmeste anbefalinger og er utrolig taknemmelig for den hjælp, jeg har fået af Birthe.

 

"Birthe er en professionel, indlevende og dygtig coach."  Rikke Ebbesen, HR Chef

"Jeg har som HR Chef brug for, at have en ekstern coach til hjælp ved pressede medarbejdere. Det kan være omvæltninger i privat eller arbejdsregi, men også ofte stressede medarbejdere, der har været begrænsede i deres arbejde pga. en indre ubalance.

Jeg bruger Birthe, fordi hun er yderst professionel i hendes tilgang til hvert enkelt menneske hun møder. Hun forventningsafstemmer med både medarbejderen og mig, og jeg kan slappe af, når jeg ved de er i et forløb hos Birthe.

Mine medarbejdere har stor tillid til Birthe, og det er det vigtigste i ethvert samarbejde.

Dernæst er det vigtig for os som firma, at vi også får denne medarbejder tilbage i en bedre tilstand, og det sker hver gang.

Vi har virkelig fine resultater.

Jeg kan medgive mine varmeste og bedste anbefalinger til Birthe".


"Et fantastisk forløb hos Birthe" Coaching - Helle Olesen, Lektor – 55 år:

"Efter lang tids belastning fik jeg mulighed for at gå i et coaching forløb hos Birthe. Det var ikke mindre end fantastisk. Birthe fik mig til at se mit liv i et helt nyt perspektiv og lærte mig at håndtere de udfordringer, jeg stod med. Gennem Birthes forløb har jeg derfor dels fået nogle redskaber, som har hjulpet mig i min nuværende situation, dels nogle redskaber til at klare vanskelige udfordringer senere i livet.

Birthe formår med sin dejlige ro og balance, på forunderlig vis, også at overføre denne ro og balance til ens eget liv. For mig var det desuden utroligt vigtigt, at Birthe gav mig nogle helt konkrete forslag til, hvordan jeg kunne både tænke og agere mere positivt og bevidst. Forløbet var ikke kun samtaler men et velstruktureret forløb med opgaver, som jeg var rigtig glad for. Det gav mig med det samme fornemmelsen af, at jeg aktivt arbejdede med og flyttede mig selv.

Jeg kan dermed varmt anbefale et forløb hos Birthe. "

 

Foredrag om stress på ledelsesseminar for Regionspsykiatrien Midt, samt efterfølgende individuelle 1 - 1 samtaler. 

Dorte Mark, Leder af Udviklingsenheden, Regionspsykiatrien Midt, Viborg:

Temaet for vores lederseminar i 2021 var "Ledernes arbejdsmiljø", og en del af vores program var et foredrag om stress kombineret med en workshop.

Vi fik en grundig og letforståelig introduktion til stressbegrebet, en gennemgang af symptomer og reaktioner på stress samt en introduktion til forskellige strategier til forebyggelse og håndtering af stress.

Foredraget var tilpasset vores ledergruppe, og det var både inspirerende og beroligende at lytte til Birthe.

I workshoppen fik vi afprøvet strategierne og mærkede hvordan de kan bidrage til at reducere stressreaktion i kroppen.

Som opfølgning på lederseminar fik vi tilbudt individuel stress coaching hos Birthe.

Tilbagemeldingerne fra de individuelle samtaler er:

 • "Jeg oplevede Birthe som nysgerrige og lyttende, og det hjælper til at få øje på mit behov for at ændre min arbejdsstrategi"
 • "Samtalerne har givet mig simple og konkrete redskaber til at hjælpe mig med at prioritere mellem mig selv, familie og arbejde, således jeg nu med god samvittighed kan prioritere samt sige fra overfor et øget pres. Jeg øver mig stadig, men allerede i forbindelse med samtalerne, blev det nemmere. Min fritid er nu MIN tid, og det er nyt"
 • "Det vedholdende fokus på mål hjalp mig til at holde fast i et ønske om at ændre arbejdsmønster"
 • "Birthes venlige tilgang har hjulpet mig til at turde ændre adfærd"

Det er vores oplevelse, at Birthe har været meget opmærksom på den enkeltes behov, både hvad angår fokus ved samtalerne og individuelt tilpasset længde af forløbene.

 


”Birthe er topkvalificeret, veluddannet og et meget sødt, venligt og hjertevarmt menneske”. Stresscoaching & Mindfulness – Line Vogel, Selvstændig:

”Efter et forløb hos Birthe gennem et par måneder, gik jeg fra at være alvorligt stresset og kæmpende med meget lavt selvværd til at være stressfri, og ikke mindst i psykisk balance og med langt højere selvværd og tro på mig selv. Jeg har lært så meget om mig selv, blevet bekendt med min krops faresignaler, og mine tankers magt. Hvor jeg før forløbet fulgte passivt med i hvad livet bød mig, uden noget decideret mål, har jeg nu taget kontrollen over min stress, mit liv, min hverdag og jeg er bevidst om mine mål, og det faktum, at jeg altid har et valg.

Jeg vil til enhver tid anbefale Birthe Buhl til alle der måtte have brug for guidning og vejledning i en periode af deres liv. Birthe er topkvalificeret, veluddannet og et meget sødt, venligt og hjertevarmt menneske”


"Fokus og nærvær i et virvar af tanker" Stresscoaching via SKYPE - Sanne, Advokatsekretær

"Birthe er rigtig god til at møde en, der hvor man. Hun er rolig, tilstede og tillidsvækkende, hvilket er rigtig gode egenskaber at blive mødt med, når man starter et forløb, der har til formål at flytte fokus og se livet i et andet perspektiv.

Gennem mit forløb hos Birthe har jeg lært at bruge de redskaber, jeg har fået stillet til rådighed. Dette har gjort, at jeg bedre kan stoppe mine tankers sprint, prioritere min tid og være i stand til virkelig at mærke efter, hvad der er vigtigt, og ikke mindst hvornår det er vigtigt.

Birthe har hjulpet mig af sted på en rejse gennem mit sind, mine tanker, min fortid, min nutid, mine ønsker for fremtiden og har hjulpet mig til en bedre forståelse for, hvordan jeg bedst bevæger mig ned af den vej, jeg gerne vil."


TineThorden,  Fællestillidsrepræsentant for pædagogmedhjælperne & pædagogiske assistenter i Århus Kommune:

"Super indsigtsrig temadag om stress og mindfulness med gode øvelser.

Gennemgangen var let forståelig og inspirerede til at ville vide mere"


"En fremtid uden stress" Stresscoaching – Michael Jensen, Forretningskonsulent

"Efter at have været sygemeldt med stress i nogle måneder kontaktede jeg Birthe for at få hjælp til at blive stressfri. Det har været en lærerig proces, hvor fokus både har været på at blive stressfri nu og her, men også, hvordan jeg undgår at blive alvorligt stresset i fremtiden.

I forløbet har Birthe været fantastisk til at udfordre mig på de overbevisninger og vaner, jeg har tillært mig med tiden og ikke mindst at være tro mod mig selv. Samtidig har hun gennem hele forløbet sikret, at jeg fik holdt fast i de daglige rutiner, der var nødvendige for at blive stressfri.

Jeg kan varmt anbefale Birthe, som er en dygtig, motiverende og inspirerende coach."


"Livsforandrende forløb" Stresscoaching - Per Nørbo, 55 år, Teamleder

"Når man er ramt af stress, er man ude af balance og har brug for hjælp. Birthes veltilrettelagte proces fik mig til at føle mig holdt i hånden allerede fra første møde. Tryghed er guld værd i den situation.

Jeg er selv certificeret coach og mente, at jeg jo egentlig bare skulle have en til at minde mig om alt det, jeg godt vidste i forvejen. Der tog jeg fejl. Jeg har fået mange dybe indsigter og erkendelser, som i sidste ende sammen med de effektive værktøjer er med til at skabe den nødvendige livsforandring. Et af værktøjerne er appen med mindfulness og yoga, som er smart altid at have ved hånden. Godt tænkt og professionelt udført.

Som person er Birthe meget nærværende og forstår at veksle mellem det kærlige og det håndfaste. Og så er hun selv et godt eksempel på balance opnået ved at tage egen medicin. Jeg har fået stor respekt for faget stresscoaching og for den måde, Birthe griber det an på. Jeg kan i høj grad anbefale Birthe Buhl".


Stressfri på bare 6 uger. Stresscoaching -  Jess Kirkegaard, selvstændig:  

"Jeg har fulgt Birthe Buhls stresscoaching forløb efter, at jeg gennem længere tid, havde følt mig stresset. Forløbets udgangspunkt var Birthes stresstest, som viste, at jeg havde en score på 187, hvilket indikerer et meget højt stress niveau.

I løbet af de første par samtaler, blev jeg bevidst om, hvad der gjorde mig stresset og havde en plan for, hvordan jeg kunne komme ud af det igen. Allerede efter 6 samtaler og dertilhørende opgaver gennemførte jeg samme test igen og fik en score på 0.

Jeg kan kun give Birthe Buhl mine bedste anbefalinger. Hun er yderst faglig kompetent og tager udgangspunkt i det enkelte individ og den situation man er i. Samtidig har hun en smittende livsglæde, der gør, at man får lyst og gåpåmod til at ændre de ting, som skal ændres for, at man kan få det bedre." Med venlig hilsen Jess Kirkegaard.


"Jeg er mere nærværende og bedre til at håndtere bekymringer" Stress & mindfulness - Lea Nygaard, selvstændig:

Kære Birthe,

Et forløb ved dig har været fantastisk. Jeg havde slet ikke forestillet mig, hvor stor en hjælp dit coachforløb ville være for mig.

Allerede fra førstesamtale oplevede jeg en betydelig forbedring i mit stressniveau, ogredskaberne har ikke bare hjulpet mig med mit stress, men har gjort mig til en bedre udgave af mig selv – selv inden jeg fik stress.

Din person, din ro og din professionalisme har gjort besøgene til en rigtig rar oplevelse. Du er god til at lytte og har råd for alt, og resultaterne af dine råd har haft kæmpe betydning for mig.

Jeg har fået en fornyet kontrol over mig selv og mit liv, og jeg er nu bevidst om, hvad der er vigtigst i livet for mig. Jeg er mere nærværende og er bedre til at håndtere bekymringer. Jeg ved, hvordan jeg skal håndtere mit arbejdsliv, så jeg undgår stress igen, og jeg har fået et bedre selvværd. Tusind tak.

Jeg vil til enhver tid anbefale dig. Jeg kan ikke forestille mig et bedre stressforløb.


"Det mest lærerige og givende forløb"  Stresscoaching & Mindfulness - Hanne, fuldmægtig:

"Jeg har været på en hel del kurser gennem tiden, men dette forløb hos Birthe har klart været det mest givende og lærerige. Birthe har på bedste vis lært mig små simple teknikker, der dog har ændret hele mit billede af mig selv og mine muligheder for at skabe den hverdag og det liv, som jeg ønsker mig. Det er jeg Birthe dybt taknemmelig for.

Jeg kan varmt anbefale Birthe til alle der er påvirket af stress -  sygemeldt eller ej".


"Det kan siges ganske enkelt. Mit liv har ændret sig." Stresscoaching & Mindfulness - Jacob Bisballe, Selvstændig

I mange år savnede jeg livsforandring, men havde bunker af undskyldninger. Det, jeg troede, var det ’rigtige’ viste sig at være en selvskabt virkelighed, som på ingen måde var god for mig og dermed mine omgivelser. Arbejde og penge er ikke alt. Det troede jeg, før jeg satte mig sammen med Birthe. Men gennem samtaler og sparring fandt jeg ud af, at min jagt på succes ikke var den rigtige vej for mig. Faktisk skulle jeg en helt anden vej.

Gennem fundne og synliggjorte værdier og leveregler har jeg i dag et helt andet liv. Det er rigere end før. Sammen med Birthe lærer jeg at se på tingene mere positivt, og det er altafgørende for mig. Birthe sagde flere gange, at det var mig selv, der havde gjort det muligt. Men en ting er sikkert. Uden forståelse, empati og professionalisme fra Birthes side, så havde jeg ikke set, at jeg havde evnerne til at være til stede i livet. Mærke, se og føle uden at blive stresset. Blot smile, rumme forskellighed og være til stede.

Birthe, Tak og glæder mig til at bruge dig som Coach i fremtiden."


"... nu er glæden helt naturligt kommet tilbage". Stresscoaching og Mindfulness - Pia Jørgensen ,Customer Service Manager:

"Happiness is... an inside job - skriver Birthe Buhl på sin hjemmeside. Det er store ord - men fuldstændig rigtigt.

Da jeg "ramte muren" for knap et år siden, følte jeg, at mit arbejde og min hverdag taget kontrollen over mig og mit liv. Det var svært for mig at sige fra, og jeg levede i et sand mylder af tanker. Jeg var fokuseret på andre og andres behov og glemte fuldstændig mine egne behov. Jeg havde mistet gejsten, glæden og troen på mig selv.

Nu har jeg fået nogle rigtige gode og enkelte værktøjer og teknikker til at genfinde kontrollen og den indre ro. Jeg har lært at bruge to rigtige vigtige ord: "nej" og "pyt" - og jeg bruger dem ofte. Jeg er igen blevet fuldstændig bevidst om mit eget værd - og nu er glæden helt naturligt kommet tilbage - og det er bare fantastisk.

Mange tak til Birthe for en meget professionel, motiverende og engageret coaching og mindfulness træning".


"Stressfri - mere ro, større overskud og bedre til at håndtere bekymringstanker" Stresscoaching bl.a via Skype - Henrik Madsen, Gymnasielærer:

”Mit forløb hos Birthe Buhl har kort sagt givet mig mere ro og større overskud! Samtalerne – som både er foregået ved personligt fremmøde og via Skype – og de tilhørende redskaber har især gjort mig bedre til at håndtere bekymringstanker. Den slags tanker kan fortsat dukke op, men de får ikke længere lov til at fylde sindet og dræne energien”


"Øjenåbner - Jeg lærte rigtig rigtig meget" Stresscoaching - Susan Nielsen, 36 år:

"Da jeg startede hos Birthe var jeg total udbrændt efter en sindsyg lang og splittet periode med overbelastning. Forinden havde jeg været i kontakt med anden professionel hjælp, men mit møde med Birthe blev min redning.

Med oplevelsen af ro og nærvær, skabte hun fra start tillid og trygge rammer til at åbne op. Det var en kæmpe befrielse at blive mødt med så meget håb, engagement, forståelse og varme.

Processen har givet mig større bevidsthed, selvindsigt og styrket selvværd. Jeg har fået en bedre forståelse af min egen person og gjort op med mig selv, hvad der er vigtigt i mit liv og stå ved den, jeg er. Nu er jeg opmærksom på mine værdier og har en positiv overbevisning omkring mig selv og mine omgivelser. Jeg inddrager dagligt støttende værktøjer og som hjælper, når mine faresignaler på stress blusser op.

Birthe, du har været helt igennem fantastisk. TAK for markant positiv forandring!

Jeg vil til hver en tid og med glæde varmt anbefale Birthe."


"Jeg føler mig nu i stand til at handle, prioritere og agere i forhold til mine værdier i livet" Stresscoaching og selvværd - Eva Carlsen, plejehjemsassistent:

"Før sugede livet af mig - nu suger jeg af livet"

Denne sætning og denne følelse, kom pludselig til mig efter at jeg havde været til coaching hos Birthe nogle gange.

Efter en langvarig deprimerende tid med stress og tiltagende mindreværd, var jeg så utrolig heldig at starte på et coaching forløb hos Birthe. - Og jeg har haft et par fantastiske uforglemmelige måneder! Birthe har fået mig til at ryste min manglende selvtillid, manglende livslyst og manglende initiativ af mig.

Jeg har gennem forløbet udviklet en bevidsthed, ro, balance og nærvær i mit liv, som jeg ikke har haft i mange år. Jeg føler mig nu i stand til at handle, prioritere og agere i forhold til mine værdier i livet. Det føles skønt at tage lederskab over mit liv. Det giver mig energi, livskvalitet og et stort smil på læben.

Jeg synes, det er utroligt hvad Birthe på så forholdsvis kort tid har (fået mig selv til) at udrette. Jeg har fået hjælp af andre kompetente personer undervejs i mit stressforløb, men ingen har kunnet få mig til at flytte mig så meget - og på så kort tid!

Jeg er Birthe så uendelig taknemlig for hendes måde at være på, hendes fantastiske empati og store faglige kompetence. Birthe er en fantastisk formidler og ikke mindst et ualmindeligt sødt og varmt menneske.

Som en ekstra bonus, har jeg fået en stor interesse i hvad mindfullness faktisk kan berige mit liv med."


"Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Birthe Buhl - jeg kan nu ånde igen!" Stresscoaching & Mindfulness - Caroline Møller, Pædagog

"Jeg blev sygemeldt med stress i april måned, og jeg havde svært ved at overskue de mindste ting! Jeg startede derfor op hos Birthe i juni måned, og i løbet af bare 8 samtaler over tre måneder, er jeg den dag i dag stressfri - jeg kan nu ånde igen!

Birthe har beskrevet mit forløb så fint:

Da jeg startede hos hende, var jeg på bunden af poolen, og igennem mit stresscoachforløb kom jeg lige så stille op til overfladen, hvor jeg kunne begynde at trække vejret igen. Til sidste samtale stod jeg på kanten af poolen, og nu var spørgsmålet, om jeg ville gå væk fra poolen, altså blive ved med at bruge de redskaber jeg havde fået, eller om jeg ville falde ned i poolen igen, altså gå tilbage til mit gamle liv fyldt med stress. Jeg ved godt, hvad svaret er på det spørgsmål - jeg vil begynde at leve mit nye liv og gå væk fra poolen, hvor jeg kan trække vejret.

Et forløb hos Birthe har givet mig følgende:

- En større bevidsthed til de grundværdier jeg har, og at disse er mit livskompas

- Redskaber til at komme op ad den pool, som jeg lå på bunden af, da jeg startede

- At jeg nu vælger mig selv til og tage mig selv alvorligt

- Større selvværd

- At "less is more" og at jeg skal "keep it simple"

- At jeg den dag i dag, tager jeg mere bevidste til- og fravalg

- At jeg selv har et valg for at gøre mit liv bedre

- At de små ting i livet, er dem der betyder aller mest

Jeg kan til slut sige, at det har været hver en krone værd, og at jeg hermed giver Birthe mine varmeste anbefalinger! "


"... ud på den anden side som værende noget nær jordens gladeste pige" Stresscoatching og selvværd - Nadia Kruse, 20 år. 

" For knap et halvt år siden gik det op for mig, at jeg havde brug for professionel hjælp, hvis jeg skulle blive en glad pige igen. Jeg døjede med utrolig lavt selvværd, og jeg var igang med en uddannelse, der sugede al glæde og energi ud af mig. Jeg opsøgte derfor Birthe, og fik ret hurtigt arrangeret en samtale med hende. Første samtale startede hårdt ud. Birthe tog en stress test på mig, som viste sig at være i den helt forkerte ende af skalaen. Jeg var nu en pige med lavt selvværd og et alt for højt stress niveau.

Birthe tog mig under sine vinger, og gav mig redskaber, som er guld værd, og som jeg fremadrettet vil anvende flittigt. Det har ikke været en dans på roser at blive stress fri og genvinde selvværdet, men det har uden tvivl været det hele værd, og jeg vil til enhver tid anbefale Birthe. Hun er et helt igennem fantatisk menneske, som forstår at sætte sig ind i ens situation, og arbejde ud fra det.

Jeg har netop afsluttet mit forløb hos Birthe, og jeg havde aldrig i min vildeste fantasi regnet med, at jeg skulle komme ud på den anden side som værende noget nær jordens gladeste pige. Jeg har lært så meget af Birthe, og jeg er hende evigt taknemmelig. Oven i det, så er jeg ret så stolt af mig selv, for som Birthe gentagende gange har fortalt mig: Jeg kan ikke gøre det for dig, jeg kan kun give dig redskaberne. Resten er op til dig. "


"Vi glæder os nu begge over at være stressfrie"

Stresscoaching - Søren, institutionsleder 62 år & Connie, terapeut 60 år 

"Vi har begge haft stor hjælp af et meget brugbart stresscoaching forløb hos Birthe Buhl.
Vi stod pludselig med flere svære belastninger grundet dødsfald, sygdom i familien samtidig med forskellige jobrelaterede problematikker.

Coaching forløbet har betydet, at vi takket være Birthes store viden og erfaring er blevet taget nænsomt og sikkert ved hånden og er kommet godt gennem belastningerne og den stress de forårsagede. Birthe er særdeles dygtig til at coache, inspirere og lede processer. Hun formår at skabe et trygt rum, som er støttende og udviklende at være i.
Vi glæder os nu begge over at være stressfrie og anvender dagligt den værdifulde viden og de anvendelige redskaber, vi har fået med os fra Birthe."


”Alle unge studerende burde have et stressforløb hos Birthe Buhl” Stresscoaching - Nathalie Fryd, studerende, 21 år

"Jeg har gennem det meste af min gymnasietid døjet med lavt selvværd og tendens til stress, som endte i en depression. Jeg gik dengang hos psykolog, som fik mig tilbage på sporet. Sidste år startede jeg på min drømmeuddannelse, medicin, som bestemt ikke viste sig at være helt nemt. Jeg kunne pludselig mærke, at nogle af de velkendte stressysmptomer fra gymnasiet begyndte at indhente mig. Min far foreslog, at jeg konsulterede en coach i stedet for en psykolog.

I starten var jeg lidt skeptisk, men fandt hurtigt ud af, at min skepsis blev gjort til skamme. Jeg har ikke fortrudt en eneste gang, at jeg startede et forløb hos Birthe. Hun har givet mig præcis de redskaber, som jeg har brug for til at tackle de udfordringer, jeg har i min hverdag. Jeg har ændret mine tankemønstre, og jeg føler jeg er blevet et mere positivt menneske, der ser muligheder frem for begrænsninger. Jeg har lært at tro på, at jeg er god nok som jeg er, og at det ikke er jordens undergang, hvis man ikke leverer en toppræstation hver gang.

Jeg vil give min varmeste anbefaling af Birthe Buhl til andre unge mennesker/studerende, som kæmper med følelsen af ikke at kunne leve op til egne forventninger".


"Jeg ville ønske alle havde mulighed for at deltage i et forløb hos Birthe" Coaching - Jane:

"Mit forløb hos Birthe har udviklet mig personligt i en sådan grad, at jeg ville ønske, at alle havde mulighed for at deltage i et forløb hos Birthe.

Da jeg startede hos Birthe, kan jeg vist roligt sige, at jeg befandt mig i et "sort" hul. Alt var enten sort/hvidt - og for det meste sort. Jeg havde brug for værktøjer til at anskue verden/andre mennesker / situationer på en ny måde, og det skal jeg love for, at jeg nu har fået. Det mest utrolige er, at nogle gange er det kun få ord, der skal til, for at man som individ kan komme videre - og ofte har jeg tænkt, " hvorfor tænkte jeg ikke selv den tanke".

Jeg har haft 10 sessioner hos Birthe, og jeg har været hudløs ærlig i forhold til de udfordringer, som jeg har gået med. Det er vigtigt, at man er ærlig og får fortalt alt til Birthe, således at man får det fulde udbytte.

Jeg gik ind i et forløb hos Birthe med det for øje, at jeg havde sat mig for, at jeg ville udvikle mig som person, men forløbet har også haft den store sidegevinst, at mit ægteskab (har været gift i 20 år) er blomstret op igen på ny - så jeg kan kun kvittere med at sige "tusinde tak Birthe fordi du er til"".Jane


"Hold nu op! Hvor er livet blevet fedt!". Stresscoaching - Jannie Hvidberg 20 år:

"Det er utroligt, hvordan et 6 ugers forløb hos Birthe kan ændre, ja ens liv.

Jeg kom til Birthe som en person, der havde utrolig mange negative tanker om mig selv, var konstant frustreret og var bare aldrig rigtig glad.

Én time hos Birthe er så effektiv, da hun er hurtig og skarp til at sætte sig ind i din situation og har derefter gode og brugebare redskaber at give dig. Jeg har hele vejen igennem glædet mig til hver uge, hvor jeg skulle ud til Birthe, for på uforklarligvis har hun altid flere guldkorn i ærmet.

Hun gør det klart fra start, at det kræver et større arbejde med sig selv for at kunne nå sine ønskede mål. Jeg har gennem forløbet arbejdet utrolig meget med de redskaber, hun har givet mig og har kun at sige "Hold nu op! Hvor er livet blevet fedt!"

Jeg er i dag en person med masser af selvværd og gåpåmod. Jeg har fundet utrolig meget ro i mig selv og har i dag en tro på, at jeg kan nå alle mine mål.

Jeg kan uden så meget som at tøve give Birthe Buhl mine bedste og varmeste anbefalinger. Jeg troede, hun skulle vise mig lyset for enden af tunnelen, men jeg står i dag i lyset og har det fantastisk.

Jeg er Birthe dybt taknemmelig for hjælpen! Tak er kun et lille ord." Med venlig hilsen Jannie Hvidberg.


"Den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv …" Stresscoaching - Karin, Grafisk Designer:

"Jeg kan på det varmeste anbefale et stresscoaching forløb hos Birthe Buhl. Birthe er et et helt unikt menneske, som med sine evner og redskaber, formår at nå helt ind til kernen. Selv efter mit første besøg i forløbet, mærkede jeg store ændringer. Jeg kom som “en hængt kat” og forlod mit sidste besøg i forløbet, som et glad, helt menneske med masser af gåpåmod. Mit liv, og min håndtering af det livet giver og tager, vil for altid være ændret – juhu:)

Der er nu, efter mit sidste besøg, gået ca. 2 måneder, der har været op og nedture, men jeg har flittigt brugt mine nye redskaber og kommer lynhurtigt op, når der har været nedture.

Jeg vil næsten sige at et sådan forløb, i bagagen, burde være allemandseje – måske fra en tidlig alder! Det tror jeg ville lette mange sjæle og vores samfund." Mange positive og varme hilsner fra Karin/Grafisk Designer


"... finde en ro og glæde i mig selv" Stresscoaching - Josefine Heininge, 21 år:

"Jeg kan varmt anbefale Birthe Buhl.

Jeg led bl.a. af hjertebanken, søvnløshed, humørsvingninger m.m og på de syv samtaler vi har haft sammen, har jeg ændret mig 180 grader. Jeg er blevet en gladere, friskere og mere motiveret pige, der har fået hjælp til at se tingene i et andet perspektiv. Og som nu, flere gange om dagen, kan stoppe op og finde en ro og glæde i mig selv, jeg ikke har kunnet før. Jeg har fået nogle fantastiske redskaber, som er utrolige hjælpsomme og brugbare, og som er blevet en stor del af mig, og som jeg uden tvivl vil tage med, resten af mit liv.

Birthe er et åbent, dedikeret og varmt menneske og en utrolig dygtig stresscoach. Tak til dig, Birthe."


“Professionelt og struktureret fra den første dag” Stresscoaching & Mindfulness - Niels:

"Hjertebanken, ængstelighed, søvnløse nætter og en følelse af altid at være bagud var en fast del af mit liv, inden at jeg startede hos Birthe.

Jeg blev sendt ud på en rejse gennem livet, og da jeg kom hjem igen, havde jeg fået opbygget en værktøjskasse til at tackle mange af livets problemer. Lysten til mit arbejde er kommet tilbage, og jeg er atter tilbage bag rattet med fuld kontrol over mit eget liv. Coaching og Mindfulness forløbet er, uden tvivl de bedste penge jeg i mit liv har givet ud – jeg ville bare ønske, at jeg havde kontaktet Birthe noget tidligere."


"Et forandrende forløb som jeg vil anbefale til alle". Stresscoaching - Mette, HR konsulent 41 år:

"Et stress-coaching forløb hos Birthe Buhl har givet mig nye blivende vaner og måder at passe godt på mig selv. Det vil jeg for altid være dybt taknemmelig for.

Undervejs i forløbet var Birthe der altid, og evnede både at lytte (også til det usagte), spotte og udfordre mig, samtidig med jeg fik mange gode værktøjer til at deale med mine udfordringer og nå i mål med at få det bedre og blive fri for stress – og i særdeleshed har hun et særkende at møde mig med hmm venlig kærlighed – det var sådan, det føltes.

Et forandrende forløb som jeg vi anbefale til alle, der har presset sig selv for meget og ønsker forandring. For det er Birthe med til at katalysere i dig."


"Nyt liv og balance" Stresscoaching & mindfulness - Selvstændig, Christian Fast, 40 år:

"Jeg så stress muren og ønskede ikke, at jeg skulle ramme den. Fandt Birthe Buhl på nettet og ringede til hende. Jeg startede forløbet dagen efter.

Jeg vidste ikke, hvad Stress coaching var, og hvordan det ville virke/bidrage på mig. Men hold nu op hvor jeg fik vendt mit liv om og lærte meget mere, end jeg kom efter.

Birthe fik hurtigt styr på min stress. Jeg læste bøger (i aftalte kapitler), og vi diskuterede disse efterfølgende, jeg lyttede til CD’er om afstresning, lavede hjemmeopgaver, både meget krævende og givtige alle sammen. Hurtigt (efter ca. 4-5 gange) gik det hele op i en større sammenhæng og ord som Proaktiv, Den-bedste-udgave-af-mig-selv, Nærværende, Rollemodel, Balance blev ord ,jeg forstod meningen og styrken i. Jeg blev mere lykkelig, end jeg før havde været, og forstod hvorfor. Det sidste er jo nok det vigtigste, for at undgå at komme i samme stress situation igen.

Min familie, kollegaer og omgangskreds siger alle, at jeg er forandret (på den fede måde) og, at det er dejligt, at jeg har fundet balancen og mig selv.

Jeg er i dag den vigtigste i mit liv ,og sådan skal det altid være. Jeg er proaktiv ,og jeg har altid et valg. Det har du også – så brug det, hvis du føler at livet indeholder mere, end du får ud af det, eller hvis stress styrer dig og ikke omvendt.

Birthe er et unikt menneske, med en smittende ro, åbenhed og klar kommunikation. Jeg kan kun anbefale Birthe som Stress coach og/eller Life coach – hun er fantastisk.

Tak for at jeg tog den beslutning at vælge netop dig, Birthe. Det er jeg taknemmelig for".


”Stressfri og hundrede gange klogere på mig selv” Stresscoaching og øget selvværd - Jeanette Tougaard, Ergoterapeut.

"Jeg startede hos Birthe, da jeg gennem flere år har følt mig stresset, og derudover har jeg altid haft et lavt selvværd.

Jeg har fra dag et følt mig hørt og forstået af Birthe. Hun har været god til at fange de problemstillinger der skulle tages hånd om – og Birthe har i den grad fået mig til at reflektere over mit liv – og hvad jeg vil med det.

Jeg har hos Birthe fået en masse gode og brugbare redskaber til at forebygge og bekæmpe stress og lavt selvværd. Redskaberne er nogle jeg vil bruge resten af mit liv – og jeg er slet ikke i tvivl om, at det kan forhindre mig i at få stress igen.

Jeg har været glad for at komme hos Birthe – for jeg er altid kommet derfra meget klogere på mig selv – og meget mere rolig og afslappet end jeg længe har været.

Jeg kan nu kalde mig selv stressfri og hundrede gange klogere på mig selv – så tusind tak Birthe for et rigtig godt og brugbart forløb – som jeg absolut kan give mine varmeste anbefalinger".


"En investering for livet". Stresscoaching - Søren Sørensen:

"Før jeg startede mit coachforløb, var jeg langt ude og kunne ikke finde roen i mig selv, og følte mig tom, trist og bange. Hurtigt gik det op for mig, at jeg var stressramt, da jeg ikke kunne overskue noget som helst. Efter at have startet forløbet, fik jeg hurtigt mod på livet ved hjælp af professionelle stresshåndtering, som Birthe gav mig.

Forløbet har været en omkostning, men hvad det har givet mig, kan ikke gøres op i penge. Det har været en investering for livet, som jeg varmt kan anbefale til andre. Jeg har kun rosende ord at sige om Birthe, da hun er utrolig seriøs og god til at motivere." Med de bedste anbefalinger fra Søren Sørensen.


”Min varmeste anbefaling - det bedste jeg har gjort for mig selv”. Stresscoaching og øget selvværd - Heidi, 37 år:

"Jeg har i mange år kæmpet med et lavt selvværd, og efter en længere periode som arbejdsledig, fandt jeg mig selv ramt af stress.  Jeg lå under for, hvad jeg troede andre mente om mig, og jeg vægtede andres behov forud for mit eget.

I dag ved jeg, at jeg er den vigtigste i mit liv.  Ved hjælp af coaching fra Birthe, har jeg fået stor indsigt i mig selv, og hvordan jeg ligger stressen bag mig. Jeg har selv gjort arbejdet, men Birthe har vist mig vejen. Hun har vist mig, hvor meget vi selv er i stand til at ændre på, blot vi har indsigten og viljen til at gøre det."


"Genfundet troen på mig selv og fremtiden". Stresscoaching - Caterina Iele, Sygeplejerske:

"Birthes stressforløb og coaching har igangsat et skelsættende personligt udviklingsforløb.

Gennem en svær periode i mit liv har Birthe været uvurderlig, hun har med sin ro, indsigt og kompetance guidet mig således, at jeg har gevundet troen på mig selv og fremtiden.

Jeg har fået spændende og brugbare redskaber til at forsætte min udvikling ad nytrampede stier, og jeg er dybt taknemmelig for, at have haft Birthe som min stifinder."


"Jeg har fået min livsglæde tilbage" Stresscoaching - Daniel Jakobsen 30 år:

"Tanker om utilstrækkelighed i forhold til mine omgivelser og i forhold til mine egne forventninger havde efterhånden taget fuldstændig kontrol over min tilværelse. De destruktive tanker levede et liv i mit indre - uden for min kontrol. Troede jeg.

Jeg har været gennem et stressforløb hos Birthe og har genvundet kontrollen over mit liv. Med Birthes indsigt, oprigtighed og simple midler har jeg fået min livsglæde tilbage. Nej, jeg ved ikke, hvad jeg skal lave resten af mit liv, men det er fint nok. Som Birthe siger: ”Hvis ikke du kan lide det du laver, kan du jo bare lave noget andet. ” Det var svært at tro på i starten, men her mod slutningen af forløbet, er det jo lige så logisk, som det er genialt.

Jeg har fået mig selv tilbage – og jeg har savnet mig."


"Jeg vil varmt anbefale Birthe Buhl". Anbefaling - Mie Kaae, Kreativ direktør, Manning Inspire.

"Birthe Buhl er den helt rigtige coach for dig, som har mistet modet eller er kørt lidt træt i det hele. Birthe giver dig den hjælp og sparring, du har brug for. Jeg har mødt mennesker, med mod og vilje i øjnene, som takker Birthe for, at de er nået så langt. I mål med det de vil.

Jeg vil varmt anbefale Birthe Buhl".


"Birthe har ændret, den måde jeg tænker og prioritere mit liv på". Stresscoaching - Jesper Rentala, General Manager:

”Jeg har fulgt Birthes stresscoaching forløb efter, at jeg gennem længere tid, havde følt mig stresset på både arbejde og i mit privatliv. Jeg tog stresstesten inden jeg kom til første samtale og den viste, at jeg havde en score på 204, hvilket forklarede hvorfor jeg følte mig stresset og udbrændt.

Birthe var rigtig nem og behagelig at snakke med, og de første 2 gange præsenterede hun mig for flere forskellige ”værktøjer” som jeg kan bruge til at håndtere mine stress symptomer inden de udvikler sig til et problem. Efter de første samtaler blev jeg meget bevidst omkring hvilke situationer der gjorde mig stresset, og ved hjælp af ”værktøjerne” kunne jeg stoppe stressen i tide, eller komme ud af det igen. Efter de første 6 samtaler gennemførte jeg en stresstest igen, og den viste et resultat på 50, hvilket var meget positivt.

Birthe er et fantastisk menneske, der virkelig forstår at lytte og for mit vedkommende presse mig til at se nogle realiteter i øjnene. Efter mine samtaler med Birthe var jeg mentalt træt men kunne mærke et spirende overskud for hver gang vi havde snakket, Birthe har forstået at give mig værktøjer, der gør, at jeg har lyst og gåpåmod til at ændre de ting, som skal ændres, så jeg kan holde min stress på afstand.

Jeg kan kun give Birthe Buhl mine bedste anbefalinger, og tøver ikke med at sige at hun har ændret den måde jeg tænker og prioriterer mit liv på.”


“Stress – eller øjenåbner for juhu lister og at man ikke kan alt på én gang?”. Stresscoaching og Mindfulness – Christian Lydersen, Group Director of Purchasing & Logistics:

”Jeg følte mig som sådan ikke stresset og lå ikke i den høje ende af skalaen på stress barometeret, men min kollega anbefalede alligevel at jeg tog et stress forløb hos Birthe.

Måske jeg ikke var stresset, men jeg havde heller ikke meget overskud i min hverdag. Jeg følte jeg havde fod på alting og styrede mine prioriteter med hård hånd, men må nok erkende at jeg ofte glemte mig selv og at være nærværende for dem der fortjente det – ikke mindst familien.

Hos Birthe har jeg fået en decideret øjenåbner og har lært begreber som juhu lister og leveregler. For mig personligt har det medført at jeg nu hviler meget mere i mig selv og er blevet en behageligere version af mig selv. Det mærkes fra såvel familie, venner og kolleger.

Jeg er af den helt klare overbevisning, at ALLE mennesker vil have gavn af et forløb hos Birthe. At få fornyet fokus på proaktivitet og de ting der giver værdi for dig, kan kun hjælpe til mere overskud, glæde og energi.

Man føler sig altid godt tilpas i Birthes selskab og kan kun sende hende mine varmeste anbefalinger”.


"Vores datter har fået en større tro på sig selv". Coaching - øget selvværd til teenager 14 år:

"Da vores datter på 14 år igennem længere tid har haft det dårligt med sig selv i form af lavt selvværd og en følelse af ikke at kunne slå til, valgte vi at tage kontakt til Birthe. Vores datter har nu gennemgået et forløb sammen med Birthe, hvor der er sat ord på vores datters følelser og hun har fået nogle værktøjer til at bearbejde følelserne.

Birthe har med sin omsorg for vores datter formået at hjælpe hende med at vende negative tanker til positive. Vores datter har fået en større tro på sig selv og har igennem samtalerne med Birthe fået stor støtte og oplevet en hjertevarme og empati, som har været meget vigtig for vores datter. Som forældre glæder vi os hver dag over den glade datter, vi har..." Kh Dorthe, mor til datter 14 år.


"En af de bedste beslutninger i mit liv..." Stresscoaching - Merete Jørgensen, Sygeplejerske:

"En af de bedste beslutninger i mit liv, var at tage til stresscoaching ved Birthe Buhl. Birthe har hjulpet mig tilbage til en hverdag med mere glæde og mindre stress.

Jeg kan kun anbefale Birthe Buhl, til at hjælpe dig tilbage til et liv uden stress. Hun har lært mig værktøjer til at blive bevidst - og målrettet til at mestre et liv uden stress. Jeg har lært at passe på mig selv og træde nye stier. De ting værktøjer jeg har fået i mit 8 ugers stressforløb hos Birthe, er blevet en naturlig del af min livsform i min daglige dag".


"Mine varmeste anbefalinger". Stresscoaching - Ann, Bankrådgiver:

"Jeg blev sygemeldt med svær, arbejdsbetinget stress i 2013. Efter 6 ugers sygemelding talte jeg med Birthe Buhl, som lærte mig enkle, basale redskaber til at håndtere stress.

Birthe hjalp mig med at mærke efter, hvad der stresser, og hun har redskaberne til, hvordan jeg  fjerner stress og arbejder med de mange uhensigtsmæssige reaktioner, som udløser endnu mere stress. Jeg oplevede forløbet som en stor hjælp, og Birthe var saglig, kompetent og utrolig empatisk og nærværende.

Man kan altid ringe og få hjælp, også når det ikke er skemalagt, men netop når et akut behov måtte være der. Det er jeg taknemmelig over, og det var en stor hjælp for mig. Jeg vil give Birthe Buhl mine varmeste anbefalinger."


”… fået troen på mig selv”.  Stresscoaching – Anette Thorsager Nørbjerg:

"Jeg har været igennem et coach forløb ved Birthe. Det har givet mig rigtig meget, og nu føler jeg, at jeg har fået troen på mig selv og meget mindre stress i min hverdag.

Jeg havde glemt at leve MIT liv, gjorde alt for meget for at gøre andre tilfredse og var endt med at være sur og urimelig over for min familie.

Birthe gav mig forskellige redskaber og opgaver, som jeg skulle arbejde med hjemme, og som vi talte om til møderne.

En af disse opgaver var at være fysisk aktiv i en halv time om dagen. Først lod jeg mig styre af "aben" på min skulder, som fortalte mig, at jeg ikke skulle ændre noget, men så valgte jeg at handle og fik trodset "aben" Dette virkede, jeg begyndte at se mere lyst på tingene, få mere overskud og føle mig lykkelig.

Jeg er meget tilfreds med hele forløbet hos Birthe, kan kun anbefale det til andre. Tusinde tak”


"Vi har helt sikkert ikke haft besøg af Birthe for sidste gang". Workshop. - Peter Gordon, Forstander Hou Maritime Efterskole:

"I foråret 2013 havde vi fornøjelsen af en workshop med Birthe Buhl. Dagen gav stof til eftertanke hos alle de deltagende piger. Eftertænksomhed og mod på at tackle livets udfordring strålede ud af hele forsamlingen da dagen var omme.

Vi har helt sikkert ikke haft besøg af Birthe for sidste gang".


"En af de bedste beslutninger i mit liv". Stresscoaching – Bettina, 31 år, selvstændig:

"Jeg har i flere år gået med stressrelaterede symptomer som knugen i maven, bekymrende tanker og en konstant følelse af aldrig at være god nok. Og så var jeg overbevist om, at jeg havde mistet mine kreative evner, som er dem jeg lever af! Jeg har taget et stressforløb på otte uger hos Birthe og jeg er kommet ud af stressens stramme greb.

Rolig og professionel tog Birthe mig i hånden og ledte mig igennem forløbet, hvor jeg lærte at tage ansvar for mine tanker og mit liv. At passe godt på mig selv, finde ro, overskud og ikke mindre end lykke. Og hey – pludselig kan jeg også mærke de kreative strøminger i kroppen igen. Birthe viste mig, i hvilken retning jeg skulle gå og hun lærte mig, at det er mig selv, der tager skridtene i den rigtige retning.

Desuden har hun givet mig en værktøjskasse, så jeg også i fremtiden kan navigere uden om stressen og i stedet mærke og omfavne nuet og livet. Jeg kan kun give Birthe mine bedste anbefalinger. At gå hos hende har været en af de bedste beslutninger i mit liv."


"Jeg er den vigtigste i mit liv".  Stresscoaching og øget selvværd - Heidi Svendsen:

"Da jeg for nogle måneder siden begyndte ved Birthe, havde jeg fået mit liv vendt på hovedet, og jeg havde ad H til. Men efter de første 10 minutter i samme rum som Birthe, havde jeg fået to vigtige, måske de vigtigste redskaber i min proces, og redskaber jeg havde søgt i årevis og ikke fået tidligere. Hun fik mig til at se, jeg gjorde mig selv til et offer. En følelse jeg havde haft i mange år, og som jeg gerne ville af med, men ikke anede hvordan. Når man i årevis tror, det er andre, der har sat mærkaten på en og ikke har kunne få dem til at tage den af igen, så er det befriende at opdage, at man selv kan gøre det.

Mit selvværd har været ikke eksisterende ligeså længe, jeg kan huske tilbage. Og også det fik hun på få minutter mig til at forstå, var og er mit eget værd og ikke noget andre kunne gi mig. Da jeg kom næste gang, havde jeg det så meget bedre. Og det var fantastisk at vide og mærke, at alt det jeg skulle arbejde med, havde jeg redskaberne til i mig selv. Men det jeg havde søgt i mange år, nemlig en guide til at hjælpe med at finde min vej, hende fandt jeg i Birthe.

Min rejse er ikke slut. Den varer hele mit liv. Men bagagen er pakket med det allervigtigste. Nemlig troen og viden om at JEG ER DEN VIGTIGSTE I MIT LIV. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Birthe. Hun er et varmt givende menneske, som gav og giver mig mere, end jeg havde turde håbe på". Venlig hilsen Heidi Svendsen.


"Det har været en meget positiv oplevelse". Stresscoaching - Camilla Falmer, Sundhedsplejerske:

"Det har været en meget positiv oplevelse at have Birthe som stresscoach. Hun er super professionel i sit arbejde, som hun udfører med stor empati. Samtidig formår hun at motivere i den rette dosis, og dermed lægge et tilpas pres på en, så man selv tager ansvar i processen.

Jeg har virkelig følt mig hjulpet og støttet i processen af en coach, som i den grad selv lever efter det hun praktiserer. Derfor bliver det meget autentisk og trygt at være under hendes coach-vinger".


"Jeg kan ikke takke nok for dette stress forløb".  Stresscoaching - Tina 23 år:

"Da jeg kom ud til Birthe, startede hun med at sige ”vi skal tale om stress?” hvortil jeg svarede ”jeg er ikke stresset, bare lidt presset for tiden!” men om man kalder det presset, frustreret, trist, sur, eller et helt andet ord, så møder Birthe en der, hvor man er. Jeg havde bildt mig ind i længere tid, at jeg blot var presset, hvilket var en svær situation at være i.

Birthe kan jeg varmt anbefale, med hendes professionalisme og hendes livserfaring ved hun, hvad hun taler om. Hun er en utroligt kærlig kvinde, som hjælper dig på rette vej. En vej som jeg ikke selv havde fundet!

Birthe har en fantastisk ro som smitter, på trods af svære coaching timer. Når man kommer ud på den anden side, har man den ro med sig.

Birthe giver redskaber, som man selv arbejder med, dertil har hun været en uundværlig støtte. Jeg kan ikke takke nok for dette stress forløb hos NETOP Birthe.

Igen TAK til dig Birthe"


Udtalelser vedr. workshopen "Find din indre styrke..... og elsk at være dig":

 • "Tak for en rigtig god og tankevækkende oplevelse"
 • "Jeg har lært at acceptere mig selv"
 • "Spændende - fik nogle gode redskaber"
 • "Det har været godt, fordi det er noget jeg kan bruge"
 • "Det har givet mig redskaber til at få det bedre med mig selv"
 • "Rigtig spændende og givende. Der er ikke så meget mere at sige"
 • "Rigtig god oplevelse. Godt og styrkende"
 • "Meget spændendende, jeg synes jeg kan bruge den til rigtig mange ting"
 • "Nye måder at forstærke mit selvværd"
 • "Mega fedt med øvelserne"
 • "En god oplevelse jeg vil tage med i livet"
 • "Fantastisk spændende"

"Hjælp fra en professionel". Stresscoaching - Sonja, support og kundekonsulent.

"Jeg har haft fornøjelsen af at følge et stressforløb hos Birthe.

Efter en periode med et intens / stort arbejdspres og ansvar måtte jeg indse, at for at jeg kunne genfinde arbejds- og ikke mindst livsglæden, måtte jeg have hjælp fra en professionel.

Birthe hjalp mig med at 'løfte' blikket og se det hele i et større perspektiv. Hun hjalp mig med at genfinde troen på mig selv og det jeg står for, både i mit arbejdsliv men også som privatperson. Hun fik mig til at sætte ord på de ting som udfordrer mig både arbejdsmæssigt og privat og på den måde fandt jeg nye veje.

I dag har jeg meget mere energi og glæde og tager det hele lidt mere afslappet. Desuden har jeg lært at man altid har et valg og vigtigst af alt har jeg lært, at jeg er den vigtigste i mit liv - det er da befriende."


"Nærvær varme og ærlighed". Coaching - Louise, Ergoterapeut:

"Nærvær, varme, ærlighed og en faglig bevidsthed af højkvalitet, er bare nogle af de rigtig mange kvaliteter, som jeg oplever hos Birthe.

Som coach, er Birthe skarp i sin måde at stille de rigtige spørgsmål på og på den måde gør en stor forskel - og tingene begynder at udvikle sig af sig selv. Intet emne er for stort eller småt at dele med Birthe, da hun med sin faglighed og store livserfaring har en enorm rummelighed. Hun er samtidig fantastisk til at sætte nye og nuancerede vinkler på tingene via sine gode og skarpe spørgsmål. Med sin altid anerkendende, positive og opmuntrende tilgang føler man sig set og hørt i Birthes hænder - og på en let og rolig måde guidet ad nye veje!

Kan varmt anbefale Birthe - hun gør en forskel og brænder for det hun laver :-)"


"Mine varmeste anbefalinger". Stresscoaching - Malene Lundsgaard, Læge:

"Nye stier der skal trædes..... det kræver bevidsthed og målrettethed. I gennem mit forløb hos Birthe har jeg fået skærpet min bevidsthed og fået hjælpeværktøjer til at klarlægge mit mål samt til, hvordan jeg kan få indarbejdet nye vaner, så nye stier til mål kan skabes.

Før havde jeg et væld af tanker i mit hoved, og jeg var kørt fast. Nu er der kommet mere kontrol, og jeg er bevidst om mine muligheder og på rette vej. Mine varmeste anbefalinger til Birthe".


"Det har været super godt". Coaching eksamensangst - Jakob Sørensen:

"Tak for hjælpen med min eksamensangst. Det har været super godt at vende mine tanker med dig. Som du ved afsluttede jeg med maner 😉 et stort flot 12 tal. Måske jeg fremover vil komme til at elske at gå til eksamen?".


"Det har betydet en kæmpe forandring i mit liv". Stresscoaching - Jeanet 23 år, Revisor:

"Jeg havde mange negative tanker om mig selv. Hvad andre tænkte om mig betød mere for mig end hvad jeg selv synes, så jeg havde intet overskud. Det tog Birthe ca. 10 min at se, at jeg havde brug for at gennemgå et stressforløb.

I forløbet har Birthe kastede mange bolde i luften, som jeg har grebet. Det har betydet en kæmpe forandring i mit liv samt mine synspunkter på mig selv og min omverden. Jeg er evigt taknemlig." Jeanet


"Fra højt stressniveau til stressfri". Stresscoaching og øget selvværd - Julie 22 år, studerende:

”Angst, stress og dårlig selvværd – nej ikke mer’

Da jeg kom til Birthe, var jeg spændt og nervøs, men blev mødt af en smilende og tillidsfuld Birthe. Birthe spottede hurtig, at jeg havde stress. Med hendes hjælp, har jeg arbejdet mig fra det høje stressniveau jeg var i - med en stresstest på 194, til i dag at være helt stressfri. Jeg har fået gode redskaber til at tackle hverdagen og klare udfordringerne omkring mit selvværd og uddannelse.

Birthe er god til at rose og opmuntre, når man har arbejdet godt med sig selv. Jeg er helt sikkert blevet en gladere person med højere selvværd. Jeg er optimistisk og klar til at bekæmpe min årelange eksamensangst med de redskaber Birthe har givet mig."


"Stor ro, tillid og tryghed". Coaching - Lenette:

"Birthe er meget rolig, lyttende, empatisk og skarp. Hun giver meget af sig selv, og det skaber stor ro, tillid og tryghed. Derudover er Birthe fantastisk til at "holde tråden", så der ikke bliver snakket uden om.

Birthe fik mig til at fokusere på det positive og til at tro på mit mål"


"I dag er jeg stressfri". Stresscoaching - C. Bendixen, Selvstændig:

"Jeg havde gennem mit tidligere arbejde opbygget stress blandt andet på grund af dårligt arbejdsmiljø. Derudover er jeg særlig sensitiv, så jeg har nemt ved at tage alt ind. Troede at det forsvandt af sig selv i mit nye job som selvstændig, men det gjorde det ikke, tværtimod. Efter at have gået rundt sådan i nogle år, besluttede jeg mig for at søge hjælp.

Jeg begyndte derfor i et stressforløb hos Birthe. Hun gav mig en masse redskaber til at tackle min stress, og lærte mig at fokusere på mig selv. I dag er jeg stressfri, men jeg ved, at jeg skal passe på ikke at komme tilbage til stressen. Mine varmeste anbefalinger." C Bendixen


"Super effektivt". Coaching - Megan:

"Jeg var i starten meget skeptisk over for coaching. Det har dog været super effektivt, og resultaterne taler for sig selv, så jeg er glad for, at jeg gav det en chance. Tusind tak for din hjælp. Kærlig hilsen Megan".


"Varm, empatisk, skarp - meget professionel og tillidsvækkende".  Coaching - Birgit, Sygeplejerske:

"Hos Birthe er man i gode hænder. Hun er varm empatisk, skarp - meget professionel og tillidsvækkende. Birthe har mine varmeste anbefalinger. Kærligst Birgit, sygeplejerske."


Stressfri med øget livskvalitet. Stresscoaching - Mette, teknisk tegner:

"Mangel på energi og handlekraft fyldte mit liv, men ved hjælp af Birthes enkle, klare og direkte facon, faldt tingene efterhånden på plads i krop og sind, og jeg oplever mere ro og selvværd. Jeg føler nu, at jeg kan gå ud i livet igen, men til et lettere og bedre liv end før.

En stor tak til Birthe for at bruge sig selv og sine erfaringer til hjælp for andre."


"Stor taknemmelighed for livet". Stresscoaching - Thea Westergaard:

"Hej Birthe.

Jeg kan huske den første dag, hvor vi mødtes. Jeg havde en masse følelser af at være misfornøjet - jeg var stresset i min krop, og væk fra den person jeg følte, jeg var. Jeg ser mig selv som sensitiv, da jeg hurtigt bliver fyldt op af indtryk - og oplever andres følelser meget intens.

Efter et stykke tid inde i forløbet hos dig, opdagede jeg "en rød tråd" i mit liv - en måde at reagere på, som var ubevidst for mig, men som ikke var god for mig. Jeg troede, jeg passede på mig selv, men i virkelighed reagerede jeg på en måde , som var skadelig for mig - og stressede mig. Jeg havde lært, en adfærd som gjorde mig trist i stedet for glad.

Men du kunne guide mig og give mig redskaber, som jeg kunne bruge fremadrettet. Jeg er nu meget bedre til at handle, i overensstemmelse med den jeg er, og selv om jeg stadig arbejder med mig selv og stadig kan have dage, hvor jeg er misfornøjet, har jeg fået det bedre og kan meget bedre acceptere mig selv og min følsomhed. Jeg er begyndt at mærke en stor taknemmelighed for livet ,og de mennesker der er i mit liv, og det er skønt." Kh. Thea


"Jeg er blevet et helt andet menneske og jeg elsker mit liv". Stresscoaching og øget selvværd - Mette B. Christensen, Cater:

"Stress og dårlig selvtillid/selvværd er en rigtig dårlig cocktail, som havde været en stor del af mit liv. Alt omkring mig føltes at mislykkes og jeg manglede rygrad til at sige fra. Jeg vidste ikke hvem jeg var og havde mange følelser indeklemt.

Da jeg mødte Birthe var jeg usikker og klar til at springe fra. Men med en god forståelse dog også lidt pres fra Birthes side, valgte jeg at klø på og forsætte, som er det bedste der nogensinde er sket for mig.

Jeg er blevet et helt andet menneske, og elsker mit liv, og føler jeg svæver og er blevet stærkere samt tror mere på mig selv. Min stress fylder ikke i mit liv, fordi jeg selv har truffet det valg, at de ting som førhen gik mig på, ikke får en fod indenfor. Jeg lader mig ikke påvirke af hvad andre mener om mig.  Hvorfor lad det få mig ned med nakken.

Birthe giver dig alle redskaberne og du skal kæmpe din egen indre kamp. Det ikke nemt, men med varme, forståelse og et godt skub kan man nå lagt. Dette takker jeg dig for Birthe, fordi du guide mig og gav mig de redskaber der skulle til for at få det liv jeg kun har drømt om. Jeg stopper ikke med at udfordre mig selv samt forkæle mig selv hver dag"


"Et kærligt spark ud af nye og tilpassede stier". Stresscoaching - Birgitte, 50 år:

"Jeg har haft stress i mange år. Birthe gav et "kærligt spark" ud ad nye og tilpassede stier, hvor selv små ændringer i vaner og prioriteringer kan give mærkbare forbedringer. En vej der bedre understøtter mine behov og værdier og derfor har en stor effekt. Jeg glæder mig til at holde fast og udvikle denne vej med gode redskaber fra Birthe.... en coach, der hurtigt spotter, hvor der er behov for at sætte ind."


"..... bedre livskvalitet" Stresscoaching - Inge:

"Birthe har sin helt egen kvalificerede, empatiske, insisterende og søde måde at hjælpe én igennem et stresscoaching forløb.

Jeg er hende dybt taknemmelig for, de værktøjer hun har videregivet til at kunne styre og nedbringe stressniveauet, så man bliver bevidst om og i stand til at passe bedre på sig selv og i sidste ende opnå en bedre livskvalitet."


"Stress fri... mere overblik og struktur". Stresscoaching - Tine Hedahl, selvstændig:

"Jeg kan varmt anbefale Birthe Buhl som er en yderst kompetent professionel og dygtig stress coach.

Jeg startede selvstændig for 2 år siden, og synes jeg havde et behov for hjælp til at få mere overblik og struktur indført i min hverdag. Det har Birthe i den grad hjulpet mig med.

Birthe har også hjulpet mig af med min stress, og jeg er efter et forløb på 8 gange stress fri. Hun har givet mig så mange værktøjer, som jeg bruger og kan tage med mig i min nye hverdag."


”jeg havde mistet fornemmelsen af at være i live” Stresscoaching - Marie Madsen, Sygeplejerske:

”Da jeg mødte Birthe, havde jeg været stresset i meget lang tid, så jeg kunne ikke selv se, hvordan jeg skulle finde en vej ud. Jeg havde også mistet fornemmelsen af at være i live.

Ved hjælp af enkle, men effektive værktøjer, har forløbet hos Birthe lært mig at mærke, hvordan jeg har det i konkrete situationer i hverdagen, og at handle konstruktivt på det.

Jeg er nu meget bedre til at prioritere det vigtigste i mit liv. Jeg har også fået et bedre selvværd og meget mere stille og rolig glæde i hverdagen.”


"... jeg var skeptisk over for mindfulness i starten, så ved jeg også nu, at hun har ret. Det virker! Jeg er stressfri" Stresscoaching & Mindfulness - Bodil Lassen, sælger:

"For noget tid siden gennemgik jeg en periode, hvor jeg følte mig meget stresset og presset, men jeg havde ingen anelse om, hvad det var, der fik mig til at føle sådan.

Jeg tog så en stresstest og den viste at jeg nærmede mig det røde felt.

Så jeg tilmeldte mig et forløb hos Birthe og hun hjalp mig med, at kunne se, hvor jeg skal være bevidst i min arbejdsliv, så det er MIG der styrer og ikke omvendt. Hun hjalp mig også til at se, at mit fritidsliv er lige så vigtigt som mit arbejdsliv for at skabe balance og dette var nok skredet lidt for mig uden jeg selv havde opdaget det.

Birthe er meget tillidsfuld og jeg var helt tryg ved at åbne op overfor hende.

Hun har været god til at hjælpe mig med, at få sat ord og følelser på nogle af mine vanehandlinger, så jeg nu meget bedre forstår og derved bedre kan holde fokus.

Hun har hjulpet mig med, at kunne se vigtigheden i små pauser i hverdagen og selvom jeg må indrømme at jeg var skeptisk overfor mindfullness i starten, så ved jeg også nu, at hun har ret! Det virker! Jeg er stressfri og er blevet mere bevidst om mig selv.

Så alt i alt kan jeg varmt anbefale et forløb hos Birthe. Hun har en venlig, rolig og empatisk måde at være på og jeg følte mig meget velkommen og hørt hos hende."


Scroll til toppen