Foredrag om stress - Forebyg stress i virksomheder

Foredragomstressvirksomhed0_srcset-large
ForedragomstressBirtheBuhl_srcset-large
Stressvirksomheder0_srcset-large

Ønsker du at forebygge stress i virksomheden?

Ring til mig på 40 10 80 27

 

Iflg. den nyeste undersøgelse føler hver 7. dansker sig stresset. 35.000 er dagligt sygemeldt på grund af stress. Endelig er stress den største udløser af angst og depression.

Stress nedsætter livskvaliteten betydeligt, og har store konsekvenser - ikke bare for den enkelte, men for hele familien og arbejdspladsen, så der er god grund til at tage stress alvorligt.

Langvarig stress påvirker os fysisk og psykisk, og vi ser ofte stress symptomer som dårlig søvn, manglende koncentration - vi får sværere ved at huske og overskue selv små ting.

Få et opkald

Eller ring på 40 10 80 27

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book et foredrag om stress

Stress kan behandles og stress kan forebygges.

En tidlig indsats over for stress giver det bedste resultat.

Et foredrag om stress giver dine kollegaer / medarbejdere større forståelse og viden om stress, så de bedre undgår stress, og bedre håndterer stressen, når den rammer.

Kort sagt et foredrag fyldt med brugbare redskaber som den enkelte medarbejder kan tage i brug med det samme.

iStock000002643680Large_srcset-large

Foredrag om stress - eventuelt sammen med mindfulness:

 • hvad er stress
 • hvad er symptomer på stress
 • hvad sker der fysisk og psykisk, når man oplever stress
 • konkrete redskaber til at forebyggelse af stress
 • konkrete redskaber til håndtering af stress
 • mindfulness til håndtering af stress

For virksomheden betyder det:

 • lavere sygefravær
 • øget effektivitet
 • reducering af fejl
 • fastholdelse af medarbejder
 • bedre arbejdsmiljø

Dokumenteret effekt på stress

Mindfulness har en dokumenteret effekt på stress, og hvis det ønskes, kan der under foredraget gives en introduktion til Mindfulness.

 

Jeg holder til i Aarhus, men holder foredrag i hele landet.

Udfyld kontaktformularen eller ring på 40 10 80 27 og hør mere om fordraget.

 

Hvad siger kunderne om foredraget:

"Meget inspirerende og fagligt velfunderet oplæg". Kirsten Rud Ben Projektleder DokkX:

Birthe Buhl holdt et meget inspirerende og fagligt velfunderet oplæg på CareWare Præsentationsdagen om stresshåndtering d. 6.september 2018 på DokkX for en stor gruppe fagfolk fra Aarhus kommune og de omkringliggende kommuner.

Oplægget gav en grundlæggende forståelse af baggrunden for stress samt eksempler på konkrete behandlingsredskaber som Mindfullness, bodyscan mm.  Altsammen umiddelbart anvendelig viden, som straks kan omsættes til praksis.

 

"Ved efterfølgende evaluering af konferencen var der kun positive tilbagemeldinger fra deltagerne" Jesper Emanuel Jensen, Afdelingsformand Dansk El-Forbund Østjylland.

I forbindelse med en konference for tillids og arbejdsmiljørepræsentanter, afholdte Birthe Buhl et spændende foredrag om stress. Hun fortalte medlevende om stress symptomer og forebyggelse af stress.

Birthes evne til at formidle var meget god og hendes evne til at få deltagerne involveret gjorde foredraget meget indlevende.

Hun fik forsamlingen af 100 deltagere, primært mænd som er elektrikere og teknikere til at udføre en mindfulness øvelse på 10 min. Hvilket var imponerende i sig selv.

Ved efterfølgende evaluering af konferencen var der kun positive tilbagemeldinger fra deltagerne, som tilkendegav at de fik brugbare værktøjer med hjem til forebyggelse af stress og en generelt større forståelse for stress symptomer.

Birthe Buhl kan varmt anbefales.

 

TineThorden, Fællestillidsrepræsentant for pædagogmedhjælperne & pædagogiske assistenter i Århus Kommune:

"Super indsigtsrig temadag om stress og mindfulness med gode øvelser.

Gennemgangen var let forståelig og inspirerede til at ville vide mere"

 

"Birthe er en professionel, indlevende og dygtig coach". Rikke Ebbesen HR Chef:

Jeg har som HR Chef brug for, at have en ekstern coach til hjælp ved pressede medarbejdere. Det kan være omvæltninger i privat eller arbejdsregi, men også ofte stressede medarbejdere, der har været begrænsede i deres arbejde pga. en indre ubalance.

Jeg bruger Birthe, fordi hun er yderst professionel i hendes tilgang til hvert enkelt menneske hun møder. Hun forventningsafstemmer med både medarbejderen og mig, og jeg kan slappe af, når jeg ved, de er i et forløb hos Birthe.

Mine medarbejdere har stor tillid til Birthe, og det er det vigtigste i ethvert samarbejde.

Dernæst er det vigtig for os som firma, at vi også får denne medarbejder tilbage i en bedre tilstand, og det sker hver gang.

Vi har virkelig fine resultater.

Jeg kan medgive mine varmeste og bedste anbefalinger til Birthe.

 

"Flere af mine medarbejdere har været i forbyggende forløb hos Birthe" Anders Kjær Jørgensen, Adm. direktør // Managing Director, Jual Group A/S

I en virksomhed som vores med mange ansatte, er stress desværre også noget vi har stiftet bekendtskab med, og flere medarbejder, mig selv inklusive har været ramt af stress.

Når man bliver stressramt kan hverdagen, både på arbejde og privat virke uoverskueligt, og der endte jeg selv i 2015.

Heldigvis kom jeg i kontakte med Birthe, og via et forløb hos hende fik jeg stille og roligt kontrol over min stress, min hverdag og mit liv igen.

Takket være forløbet hos Birthe er jeg er i dag meget bevidst om hvordan jeg skal leve mit liv for at undgå at ende der hvor jeg var i 2015.

Flere af mine medarbejdere har været i forbyggende forløb hos Birthe, og vi har ligeledes haft Birthe ude og holde foredrag for vores ledergruppe, som i dag har meget mere indsigt i hvordan vi undgår at vores medarbejdere og kollegaer bliver stressede i en travl hverdag.

Jeg kan give Birthe de bedste anbefalinger som stresscoach, da hun hjalp mig videre efter en svær periode i mit liv.

 

Stress kan behandles

Effektiv stressbehandling til dine medarbejder. Læs mere her...

Gør som over 100.000 andre

Download app'en "Mindfulness - bevidst nærvær" og lyt til en GRATIS guidet bodyscan - eller køb den 10 timer store app og lyt til flere guidede meditationer, yoga eller "Godnat & sov godt"

Få et opkald

Eller ring på 40 10 80 27

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll til toppen