Hjælp til stress - Få livskvaliteten tilbage med stresscoaching

stresshjlp_srcset-large
Hjlptilstress_srcset-large
forebygstress_srcset-large

Ønsker du mere ro og balance i livet?

Ring til mig på 40 10 80 27

Når travlhed bliver til stress.

Stress  opstår, når de krav, du eller andre stiller til dig, overstiger dine ressourcer - eller når vores virkeligheden ikke er, som vi vil have, den skal være.

Ved længerevarende stress oplever mange symptomer som dårlig søvn, uro i kroppen, glemsomhed, sommerfugle i maven, irritabilitet, lettere til gråd, træthed, manglende lyst til sex, hjertebanken m.v.

Stress er en belastningsreaktion og påvirker vores immunsystem, vores hjerte- kar system og har stor indfyldelse på vores hjerne - vi husker dårligere og har svært ved at koncentrerer os.

Jo længere tid du har været stresset, jo større konsekvenser har det for dit helbred. Derfor er det vigtigt, at du hurtigst muligt får professionel hjælp til stresshåndteringen, så du genvinder livskvaliteten.

Har du haft symptomer på stress i mere end et par uger, er det tid til at bremse op og få hjælp til at gøre noget ved det - du kan få professionel hjælp både til at forebygge og behandle din stress.

"Hver dag er en ny chance for at ændre dit liv."

Få mere energi og balance i livet.

Stress kan behandles så du fysisk og psykisk kommer i balance igen.

I et individuelt stressbehandlingsforløb får du redskaberne til at skabe bevidsthed over de egentlige stressårsager, samt hvordan du håndterer dem, så hverdagen igen hænger sammen for dig.

Et forløb med øget opmærksomhed på egenomsorg - og det der gør livet meningsfuldt for dig.

Yulan magnolia (Magnolia denudata). Called Lilytree also. Another scientific name is Yulania denudata

Jeg holder til i Aarhus, så er afstanden stor eller passer det dig bedre, har jeg stor erfaring med online stressbehandling.

Ring og book en tid i dag, så har du taget det første skridt i den rigtige retning.

Stress kan behandles

Eventuelt kombineret med et foredrag om stress.

Gør som over 100.000 andre

Download app'en "Mindfulness - bevidst nærvær" og lyt til en GRATIS guidet bodyscan - eller køb den 10 timer store app og lyt til flere guidede meditationer, yoga eller "Godnat & sov godt"

Scroll til toppen