Udtalelser om foredrag og stresshåndtering

iStock000002643680Large_srcset-large
Woman doing yoga, canon 1Ds mark III
Stresscoaching

Foredrag om stress - Forebyg stress i virksomheden

Ring på 40 10 80 27  

Anmeldelser:

"Flere af mine medarbejdere har været i forbyggende forløb hos Birthe"

 Foredrag og stresscoaching

 Anders Kjær Jørgensen, Adm. direktør // Managing Director, Jual Group A/S

”I en virksomhed som vores med mange ansatte er stress desværre også noget, vi har stiftet bekendtskab med, og flere medarbejdere – mig selv inklusiv – har været ramt af stress.

Når man bliver stressramt, kan hverdagen både på arbejde og privat virke uoverskuelig, og der endte jeg selv i 2015.

Heldigvis kom jeg i kontakt med Birthe, og via et forløb hos hende fik jeg stille og rolig kontrol over min stress, min hverdag og mit liv igen.

Takket være forløbet hos Birthe er jeg er i dag meget bevidst om, hvordan jeg skal leve mit liv for at undgå at ende der, hvor jeg var i 2015.

Flere af mine medarbejdere har været i forbyggende forløb hos Birthe, og vi har ligeledes haft Birthe ude og holde foredrag for vores ledergruppe, som i dag har meget mere indsigt i, hvordan vi undgår at vores medarbejdere og kollegaer bliver stressede i en travl hverdag.

Jeg kan give Birthe de bedste anbefalinger som stresscoach, da hun hjalp mig videre efter en svær periode i mit liv.”

Regionspsykiatrien Midt - Foredrag om stress på ledelsesseminar samt efterfølgende individuelle 1 - 1 samtaler. 

Regionspsykiatrien Midt, Viborg, Dorte Mark, Leder af Udviklingsenheden:

"Temaet for vores lederseminar i 2021 var "Ledernes arbejdsmiljø", og en del af vores program var et foredrag om stress kombineret med en workshop.

Vi fik en grundig og letforståelig introduktion til stressbegrebet, en gennemgang af symptomer og reaktioner på stress samt en introduktion til forskellige strategier til forebyggelse og håndtering af stress.

Foredraget var tilpasset vores ledergruppe, og det var både inspirerende og beroligende at lytte til Birthe.

I workshoppen fik vi afprøvet strategierne og mærkede, hvordan de kan bidrage til at reducere stressreaktion i kroppen.

Som opfølgning på lederseminar fik vi tilbudt individuel stresscoaching hos Birthe.

Tilbagemeldingerne fra de individuelle samtaler er:

  • "Jeg oplevede Birthe som nysgerrige og lyttende, og det hjælper til at få øje på mit behov for at ændre min arbejdsstrategi".
  • "Samtalerne har givet mig simple og konkrete redskaber til at hjælpe mig med at prioritere mellem mig selv, familie og arbejde, således jeg nu med god samvittighed kan prioritere samt sige fra overfor et øget pres. Jeg øver mig stadig, men allerede i forbindelse med samtalerne blev det nemmere. Min fritid er nu MIN tid, og det er nyt".
  • "Det vedholdende fokus på mål hjalp mig til at holde fast i et ønske om at ændre arbejdsmønster".
  • "Birthes venlige tilgang har hjulpet mig til at turde ændre adfærd".

Det er vores oplevelse, at Birthe har været meget opmærksom på den enkeltes behov, både hvad angår fokus ved samtalerne og individuelt tilpasset længde af forløbene"

"Meget inspirerende og fagligt velfunderet oplæg". 

 Kirsten Rud Ben Projektleder DokkX:

 Birthe Buhl holdt et meget inspirerende og fagligt velfunderet oplæg på CareWare Præsentationsdagen om stresshåndtering d. 6.september 2018 på DokkX for en stor gruppe fagfolk fra Aarhus kommune og de omkringliggende kommuner.

Oplægget gav en grundlæggende forståelse af baggrunden for stress samt eksempler på konkrete behandlingsredskaber som mindfullness, bodyscan mm.  Altsammen umiddelbart anvendelig viden, som straks kan omsættes til praksis.

"Ved efterfølgende evaluering af konferencen var der kun positive tilbagemeldinger fra deltagerne" 

 Foredrag om stress

 Jesper Emanuel Jensen, Afdelingsformand Dansk El-Forbund Østjylland.

”I forbindelse med en konference for tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter holdte Birthe Buhl et spændende foredrag om stress. Hun fortalte medlevende om stresssymptomer og forebyggelse af stress.

Birthes evne til at formidle var meget god og hendes evne til at få deltagerne involveret gjorde foredraget meget indlevende.

Hun fik forsamlingen af 100 deltagere – primært mænd som er elektrikere og teknikere – til at udføre en mindfulnessøvelse på 10 minutter, hvilket var imponerende i sig selv.

Ved efterfølgende evaluering af konferencen var der kun positive tilbagemeldinger fra deltagerne, som tilkendegav, at de fik brugbare værktøjer med hjem til forebyggelse af stress og en generelt større forståelse for stresssymptomer.

Birthe Buhl kan varmt anbefales.”

"Birthe er en professionel, indlevende og dygtig coach".

 Stresshåndtering af flere medarbejder - Rikke Ebbesen HR Chef:

”Jeg har som HR Chef brug for at have en ekstern coach til hjælp ved pressede medarbejdere. Det kan være omvæltninger i privat- eller arbejdsregi, men også ofte stressede medarbejdere, der har været begrænsede i deres arbejde på grund af en indre ubalance.

Jeg bruger Birthe, fordi hun er yderst professionel i hendes tilgang til hvert enkelt menneske, hun møder. Hun forventningsafstemmer med både medarbejderen og mig, og jeg kan slappe af, når jeg ved, de er i et forløb hos Birthe.

Mine medarbejdere har stor tillid til Birthe, og det er det vigtigste i ethvert samarbejde.

Dernæst er det vigtig for os som firma, at vi også får denne medarbejder tilbage i en bedre tilstand, og det sker hver gang.

Vi har virkelig fine resultater.

Jeg kan medgive mine varmeste og bedste anbefalinger til Birthe.”

Lidt af de virksomheder jeg har samarbejdet med:

Book et uforpligtende  telefonmøde.

Eller ring på 40 10 80 27

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Gør som over 100.000 andre

Download app'en "Mindfulness - bevidst nærvær" og lyt til en GRATIS guidet bodyscan - eller køb den 10 timer store app og lyt til flere guidede meditationer, yoga eller "Godnat & sov godt"

Scroll to Top