Stresshåndtering - Udtalelser fra klienter

coach2_srcset-large
Inside of a magnolia flower with stamen en petals
Hands showing heart for the sun on the beach.

Over 10 år erfaring med stresshåndtering.

Læs med og se hvad andre siger om forløbet.

Ring på 40 10 80 27  

Anmeldelser fra klienter:

"Øjenåbner - Jeg lærte rigtig, rigtig meget"

 Med oplevelsen af ro og nærvær, skabte hun fra start tillid og trygge rammer til at åbne op. Det var en kæmpe befrielse at blive mødt med så meget håb, engagement, forståelse og varme. 

Birthe, du har været helt igennem fantastisk. TAK for markant positiv forandring!"

Susan Nielsen

 

"En af mine bedste beslutninger i mit liv var at tage til stresscoach ved Birthe Buhl

Jeg kan kun anbefale Birthe, til at hjælpe dig tilbage til et liv uden stress".

 

Merete Jørgensen, sygeplejerske

"Jeg kan kun give Birthe Buhl mine bedste anbefalinger, og tøver ikke med at sige,at hun har ændret den måde, jeg tænker og prioriterer mit liv på.”

 
Jesper Rantala, General Manager

"Birthe har lært mig enkle redskader, som har hjulpet mig til at få mere balance i mit liv og træffe bevidste valg ud fra mine værdier.

Birthe har en unik ro og nærvær, som smitter. Jeg giver Birthe mine varmeste anbefalinger"

 

Læge, Maria Herskind

"Flere af mine medarbejdere har været i forbyggende forløb hos Birthe, og vi har ligeledes haft Birthe ude og holde foredrag for vores ledergruppe, som i dag har meget mere indsigt i, hvordan vi undgår at vores medarbejdere og kollegaer bliver stressede i en travl hverdag.

Jeg kan give Birthe de bedste anbefalinger som stresscoach, da hun hjalp mig videre efter en svær periode i mit liv.” 

 

Anders Kjær Jørgensen, Adm. direktør // Managing Director, Jual Group A/S

 

"Jeg har været på en hel del kurser gennem tiden, men dette forløb med stress og mindfulness hos Birthe har klart været det mest givende og lærerige".

 

Hanne, fuldmægtig

 

"Mit forløb hos Birthe har udviklet mig personligt i en sådan grad, at jeg ville ønske,

at alle havde mulighed for at deltage i et forløb hos Birthe".

 

Jane Sørensen

”Alle unge studerende burde have et stressforløb hos Birthe Buhl

Hun har givet mig præcis de redskaber, som jeg har brug for til at tackle de udfordringer, jeg har i min hverdag"

 

Nathalie Fryd, Studerende

”Den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv. Sådan et forløb burde være allemandseje”

Jeg kan på det varmeste anbefale et stresscoachingforløb hos Birthe Buhl.

 

Karin, Grafisk Designer

”… bedre selvværd og meget mere stille og rolig glæde i hverdagen”. 

Ved hjælp af enkle, men effektive værktøjer, har forløbet hos Birthe lært mig at mærke, hvordan jeg har det i konkrete situationer i hverdagen og at handle konstruktivt på det". 

 

Marie Madsen

 

"Det mest lærerige og givende forløb"

 Stresscoaching & Mindfulness - Hanne, fuldmægtig:

"Jeg har været på en hel del kurser gennem tiden, men dette forløb hos Birthe har klart været det mest givende og lærerige.

Birthe har på bedste vis lært mig små simple teknikker, der har ændret hele mit billede af mig selv og mine muligheder for at skabe den hverdag og det liv, som jeg ønsker mig. Det er jeg Birthe dybt taknemmelig for.

Jeg kan varmt anbefale Birthe til alle, der er påvirket af stress - sygemeldt eller ej".

”En af mine bedste beslutninger i mit liv”

Stresscoaching - Merete Jørgensen, sygeplejerske:

En af mine bedste beslutninger i mit liv var at tage til stresscoach ved Birthe Buhl.

Jeg kan kun anbefale Birthe, til at hjælpe dig tilbage til et liv uden stress. Hun har givet mig værktøjer til at blive bevidst og målrettet til at mestre et liv uden stress.

Jeg har lært at passe på mig selv og træde nye stier. De værktøjer, jeg har fået i mit 8 ugers stressforløb hos Birthe, er blevet en naturlig del af min dagligdag.

 ”… mærkede et spirende overskud for hver gang vi havde snakket”

 Stresscoaching – Jesper Rantala, General Manager:

”Jeg har fulgt Birthes stresscoachingforløb efter, at jeg gennem længere tid havde følt mig stresset på både arbejde og i mit privatliv. Jeg tog stresstesten, inden jeg kom til første samtale og den viste, at jeg havde en score på 204, hvilket forklarede, hvorfor jeg følte mig stresset og udbrændt.

Birthe var rigtig nem og behagelig at snakke med, og de første to gange præsenterede hun mig for flere forskellige værktøjer, som jeg kan bruge til at håndtere mine stresssymptomer, inden de udvikler sig til et problem. Efter de første samtaler blev jeg meget bevidst om, hvilke situationer der gjorde mig stresset, og ved hjælp af værktøjerne kunne jeg stoppe stressen i tide eller komme ud af det igen. Efter de første seks samtaler gennemførte jeg en stresstest igen, og den viste et resultat på 50, hvilket stadig var for højt, men meget positivt.

Birthe er et fantastisk menneske, der virkelig forstår at lytte og for mit vedkommende presse mig til at se nogle realiteter i øjnene. Efter mine samtaler med Birthe var jeg mentalt træt, men kunne mærke et spirende overskud for hver gang, vi havde snakket. Birthe har forstået at give mig værktøjer, der gør, at jeg lyst og gåpåmod til at ændre de ting, der skal til for, at jeg holde min stress på afstand.

Jeg kan kun give Birthe Buhl mine bedste anbefalinger, og tøver ikke med at sige, at hun har ændret den måde, jeg tænker og prioriterer mit liv på.”

”Mere glæde og livskvalitet”

Stresscoaching & Mindfulness – Læge, Maria Herskind:

”Som nyuddannet læge stod jeg overfor mange udfordringer i hverdagen, hvilket i perioder førte til meget stress. Før forløbet hos Birthe havde jeg mange bekymringer og negative tanker.

Gennem et forløb hos Birthe er jeg blevet bevidst om, hvordan negative tanker og bekymringer stresser mig, og hvordan jeg håndterer dette, så jeg undgår stress og i stedet opnår indre ro.

Birthe har hjulpet mig til at se tingene i et nyt perspektiv og være bevidst om, hvad der skal til for, at jeg trives. Birthe har lært mig enkle redskader, som har hjulpet mig til at få mere balance i mit liv og træffe bevidste valg ud fra mine værdier.

Det har givet mig mere glæde i hverdagen og mere livskvalitet. Jeg bruger redskaberne hver eneste dag, helt naturligt, og jeg er overbevist om, at det vil hjælpe mig i fremtiden, når jeg møder livets udfordringer. Jeg hviler mere i mig selv og er bevidst om, hvad der er vigtigst i mit liv, så jeg kan skabe det liv, jeg drømmer om.

Birthe har en unik ro og nærvær, som smitter. Jeg giver Birthe mine varmeste anbefalinger og er utrolig taknemmelig for den hjælp, jeg har fået af Birthe.”

”Den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv … Sådan et forløb burde være allemandseje”

 Stresscoaching, Karin, Grafisk Designer:

”Jeg kan på det varmeste anbefale et stresscoachingforløb hos Birthe Buhl.

Birthe er et helt unikt menneske, som med sine evner og redskaber formår at nå helt ind til kernen. Selv efter mit første besøg i forløbet mærkede jeg store ændringer. Jeg kom som “en hængt kat” og forlod mit sidste besøg i forløbet som et glad og helt menneske med masser af gåpåmod. Mit liv og min håndtering af det, livet giver og tager, vil for altid være ændret – juhu,

Der er nu, efter mit sidste besøg, gået ca. 2 måneder, der har været op og ned, men jeg har flittigt brugt mine nye redskaber, og kommer lynhurtigt op, hvis jeg har været nede.

Jeg vil næsten sige, at et sådan forløb i bagagen burde være allemandseje – måske fra en tidlig alder! Det, tror jeg, ville lette mange sjæle og vores samfund.

Book et uforpligtende  telefonmøde.

Eller ring på 40 10 80 27

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

” Jeg ville ønske at alle havde mulighed for at deltage i et forløb hos Birthe.”

 Stresscoaching – Jane Sørensen:

”Mit forløb hos Birthe har udviklet mig personligt i en sådan grad, at jeg ville ønske, at alle havde mulighed for at deltage i et forløb hos Birthe.

Da jeg startede hos Birthe, kan jeg vist roligt sige, at jeg befandt mig i et sort hul. Alt var enten sort eller hvidt - og for det meste sort. Jeg havde brug for værktøjer til at anskue verden, andre mennesker og situationer på en ny måde, og det skal jeg love for, at jeg nu har fået.

Det mest utrolige er, at nogle gange er det kun få ord, der skal til for, at man som individ kan komme videre - og ofte har jeg tænkt ”hvorfor tænkte jeg ikke selv den tanke”.

Jeg har haft 10 sessioner hos Birthe, og jeg har været hudløs ærlig i forhold til de udfordringer, som jeg har gået med. Det er vigtigt, at man er ærlig og får fortalt alt til Birthe, således at man får det fulde udbytte.

Jeg gik ind i et forløb hos Birthe med det for øje, at jeg havde sat mig for, at jeg ville udvikle mig som person, men forløbet har også haft den store sidegevinst, at mit ægteskab (har været gift i 20 år) er blomstret op igen på ny - så jeg kan kun kvittere med at sige ”tusinde tak Birthe fordi du er til”.

 

”… bedre selvværd og meget mere stille og rolig glæde i hverdagen”. 
 
Stresscoaching - Marie Madsen:
 
”Jeg gennemgik i 2014 et stressforløb hos Birthe. Da jeg mødte Birthe, havde jeg været stresset i meget lang tid, så jeg kunne ikke selv se, hvordan jeg skulle finde en vej ud. Jeg havde også mistet fornemmelsen af at være i live.

Ved hjælp af enkle, men effektive værktøjer, har forløbet hos Birthe lært mig at mærke, hvordan jeg har det i konkrete situationer i hverdagen og at handle konstruktivt på det.

Jeg er nu meget bedre til at prioritere det vigtigste i mit liv. Jeg har også fået et bedre selvværd og meget mere stille og rolig glæde i hverdagen.”

Indsæt anmeldelse her

Gør som over 100.000 andre

Download app'en "Mindfulness - bevidst nærvær" og lyt til en GRATIS guidet bodyscan - eller køb den 10 timer store app og lyt til flere guidede meditationer, yoga eller "Godnat & sov godt"

Scroll to Top