Stresshåndtering - Udtalelser fra klienter

coach2_srcset-large
Inside of a magnolia flower with stamen en petals
Hands showing heart for the sun on the beach.

Over 10 års erfaring med stresshåndtering.

Læs med og se hvad andre siger om forløbet.

Ring på 40 10 80 27  

Udtalelser fra klienter:

"Øjenåbner - Jeg lærte rigtig, rigtig meget"

 Med oplevelsen af ro og nærvær, skabte hun fra start tillid og trygge rammer til at åbne op. Det var en kæmpe befrielse at blive mødt med så meget håb, engagement, forståelse og varme. 

Birthe, du har været helt igennem fantastisk. TAK for markant positiv forandring!"

Susan Nielsen

"En af mine bedste beslutninger i mit liv var at tage til stresscoach ved Birthe Buhl

Jeg kan kun anbefale Birthe, til at hjælpe dig tilbage til et liv uden stress".

Merete Jørgensen, sygeplejerske

"Jeg kan kun give Birthe Buhl mine bedste anbefalinger, og tøver ikke med at sige,at hun har ændret den måde, jeg tænker og prioriterer mit liv på.”

 
Jesper Rantala, General Manager

"Birthe har lært mig enkle redskader, som har hjulpet mig til at få mere balance i mit liv og træffe bevidste valg ud fra mine værdier.

Birthe har en unik ro og nærvær, som smitter. Jeg giver Birthe mine varmeste anbefalinger"

Læge, Maria Herskind

"Flere af mine medarbejdere har været i forbyggende forløb hos Birthe, og vi har ligeledes haft Birthe ude og holde foredrag for vores ledergruppe, som i dag har meget mere indsigt i, hvordan vi undgår at vores medarbejdere og kollegaer bliver stressede i en travl hverdag.

Jeg kan give Birthe de bedste anbefalinger som stresscoach, da hun hjalp mig videre efter en svær periode i mit liv.” 

Anders Kjær Jørgensen, Adm. direktør // Managing Director, Jual Group A/S

"Jeg har været på en hel del kurser gennem tiden, men dette forløb med stress og mindfulness hos Birthe har klart været det mest givende og lærerige".

Hanne, fuldmægtig

 

"Mit forløb hos Birthe har udviklet mig personligt i en sådan grad, at jeg ville ønske, at alle havde mulighed for at deltage i et forløb hos Birthe".

Jane Sørensen

”Alle unge studerende burde have et stressforløb hos Birthe Buhl

Hun har givet mig præcis de redskaber, som jeg har brug for til at tackle de udfordringer, jeg har i min hverdag"

 

Nathalie Fryd, Studerende

”Den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv. Sådan et forløb burde være allemandseje”

Jeg kan på det varmeste anbefale et stresscoachingforløb hos Birthe Buhl.

 

Karin, Grafisk Designer

”… bedre selvværd og meget mere stille og rolig glæde i hverdagen”. 

Ved hjælp af enkle, men effektive værktøjer, har forløbet hos Birthe lært mig at mærke, hvordan jeg har det i konkrete situationer i hverdagen og at handle konstruktivt på det". 

 

Marie Madsen

 

"Det mest lærerige og givende forløb"

 Stresscoaching & Mindfulness - Hanne, fuldmægtig:

"Jeg har været på en hel del kurser gennem tiden, men dette forløb hos Birthe har klart været det mest givende og lærerige.

Birthe har på bedste vis lært mig små simple teknikker, der har ændret hele mit billede af mig selv og mine muligheder for at skabe den hverdag og det liv, som jeg ønsker mig. Det er jeg Birthe dybt taknemmelig for.

Jeg kan varmt anbefale Birthe til alle, der er påvirket af stress - sygemeldt eller ej".

”En af mine bedste beslutninger i mit liv”

Stresscoaching - Merete Jørgensen, sygeplejerske:

En af mine bedste beslutninger i mit liv var at tage til stresscoach ved Birthe Buhl.

Jeg kan kun anbefale Birthe, til at hjælpe dig tilbage til et liv uden stress. Hun har givet mig værktøjer til at blive bevidst og målrettet til at mestre et liv uden stress.

Jeg har lært at passe på mig selv og træde nye stier. De værktøjer, jeg har fået i mit 8 ugers stressforløb hos Birthe, er blevet en naturlig del af min dagligdag.

”Mere glæde og livskvalitet”

Stresscoaching & Mindfulness – Læge, Maria Herskind:

”Som nyuddannet læge stod jeg overfor mange udfordringer i hverdagen, hvilket i perioder førte til meget stress. Før forløbet hos Birthe havde jeg mange bekymringer og negative tanker.

Gennem et forløb hos Birthe er jeg blevet bevidst om, hvordan negative tanker og bekymringer stresser mig, og hvordan jeg håndterer dette, så jeg undgår stress og i stedet opnår indre ro.

Birthe har hjulpet mig til at se tingene i et nyt perspektiv og være bevidst om, hvad der skal til for, at jeg trives. Birthe har lært mig enkle redskader, som har hjulpet mig til at få mere balance i mit liv og træffe bevidste valg ud fra mine værdier.

Det har givet mig mere glæde i hverdagen og mere livskvalitet. Jeg bruger redskaberne hver eneste dag, helt naturligt, og jeg er overbevist om, at det vil hjælpe mig i fremtiden, når jeg møder livets udfordringer. Jeg hviler mere i mig selv og er bevidst om, hvad der er vigtigst i mit liv, så jeg kan skabe det liv, jeg drømmer om.

Birthe har en unik ro og nærvær, som smitter. Jeg giver Birthe mine varmeste anbefalinger og er utrolig taknemmelig for den hjælp, jeg har fået af Birthe.”

"Flere af mine medarbejdere har været i forbyggende forløb hos Birthe"

 Foredrag og stresscoaching

Anders Kjær Jørgensen, Adm. direktør // Managing Director, Jual Group A/S

”I en virksomhed som vores med mange ansatte er stress desværre også noget, vi har stiftet bekendtskab med, og flere medarbejdere – mig selv inklusiv – har været ramt af stress.

Når man bliver stressramt, kan hverdagen både på arbejde og privat virke uoverskuelig, og der endte jeg selv i 2015.

Heldigvis kom jeg i kontakt med Birthe, og via et forløb hos hende fik jeg stille og rolig kontrol over min stress, min hverdag og mit liv igen.

Takket være forløbet hos Birthe er jeg er i dag meget bevidst om, hvordan jeg skal leve mit liv for at undgå at ende der, hvor jeg var i 2015.

Flere af mine medarbejdere har været i forbyggende forløb hos Birthe, og vi har ligeledes haft Birthe ude og holde foredrag for vores ledergruppe, som i dag har meget mere indsigt i, hvordan vi undgår at vores medarbejdere og kollegaer bliver stressede i en travl hverdag.

Jeg kan give Birthe de bedste anbefalinger som stresscoach, da hun hjalp mig videre efter en svær periode i mit liv.”

”Mere ro og større overskud”.

 Stresscoaching – Henrik Madsen:

 ”Mit forløb hos Birthe Buhl har kort sagt givet mig mere ro og større overskud! Samtalerne – som både er foregået ved personligt fremmøde og via Skype – og de tilhørende redskaber har især gjort mig bedre til at håndtere bekymringstanker. Den slags tanker kan fortsat dukke op, men de får ikke længere lov til at fylde sindet og dræne energien”

Foredrag om stress på ledelsesseminar for Regionspsykiatrien Midt, samt efterfølgende individuelle 1 - 1 samtaler. 

Dorte Mark, Leder af Udviklingsenheden, Regionspsykiatrien Midt, Viborg:

Temaet for vores lederseminar i 2021 var "Ledernes arbejdsmiljø", og en del af vores program var et foredrag om stress kombineret med en workshop.

Vi fik en grundig og letforståelig introduktion til stressbegrebet, en gennemgang af symptomer og reaktioner på stress samt en introduktion til forskellige strategier til forebyggelse og håndtering af stress.

Foredraget var tilpasset vores ledergruppe, og det var både inspirerende og beroligende at lytte til Birthe.

I workshoppen fik vi afprøvet strategierne og mærkede, hvordan de kan bidrage til at reducere stressreaktion i kroppen.

Som opfølgning på lederseminar fik vi tilbudt individuel stresscoaching hos Birthe.

Tilbagemeldingerne fra de individuelle samtaler er:

  • "Jeg oplevede Birthe som nysgerrige og lyttende, og det hjælper til at få øje på mit behov for at ændre min arbejdsstrategi".
  • "Samtalerne har givet mig simple og konkrete redskaber til at hjælpe mig med at prioritere mellem mig selv, familie og arbejde, således jeg nu med god samvittighed kan prioritere samt sige fra overfor et øget pres. Jeg øver mig stadig, men allerede i forbindelse med samtalerne blev det nemmere. Min fritid er nu MIN tid, og det er nyt".
  • "Det vedholdende fokus på mål hjalp mig til at holde fast i et ønske om at ændre arbejdsmønster".
  • "Birthes venlige tilgang har hjulpet mig til at turde ændre adfærd".

Det er vores oplevelse, at Birthe har været meget opmærksom på den enkeltes behov, både hvad angår fokus ved samtalerne og individuelt tilpasset længde af forløbene.

”En fremtid uden stress”

Stresscoaching – Michael Jensen, Forretningskonsulent:

”Efter at have været sygemeldt med stress i nogle måneder kontaktede jeg Birthe for at få hjælp til at blive stressfri. Det har været en lærerig proces, hvor fokus både har været på at blive stressfri nu og her, men også, hvordan jeg undgår at blive alvorligt stresset i fremtiden.

I forløbet har Birthe været fantastisk til at udfordre mig på de overbevisninger og vaner, jeg har tillært mig med tiden og ikke mindst at være tro mod mig selv. Samtidig har hun gennem hele forløbet sikret, at jeg fik holdt fast i de daglige rutiner, der var nødvendige for at blive stressfri.

Jeg kan varmt anbefale Birthe, som er en dygtig, motiverende og inspirerende coach.”

”Jeg er blevet meget bedre til at give slip på hvad andre mener om mig”

 Hanne Nielsen, Sygeplejerske:

”Da jeg startede stresscoachforløbet hos Birthe, havde jeg netop startet nyt arbejde som sygeplejerske efter at have sagt op på mit tidligere arbejde på grund af stress.

Jeg var meget usikker på mig selv som sygeplejerske, men tænkte i det hele taget også meget på hvad andre tænkte om mig. Jeg bekymrede mig meget om mit arbejdsliv, og havde også svært ved at være nærværende i mit privatliv med min mand og vores to små børn.

I løbet af de otte samtaler med Birthe har jeg fået redskaberne til prioritere hensigtsmæssigt i forhold til, hvad jeg bruger tid og energi på i mit liv. Jeg har lært at prioritere mig selv i langt højere grad end tidligere, så jeg på den måde kan have overskud til at være hustru, mor, sygeplejerske og veninde på en mere nærværende måde.

Jeg er blevet meget bedre til at give slip på, hvad andre mener om mig, og ikke mindst har jeg fået mere ro i sindet. Jeg sover bedre og mere hver nat, hvilket i sig selv gør en kæmpe forskel for mit fysiske og psykiske overskud om dagen.

Ændringerne kommer ikke af sig selv, men Birthe er god til at motivere til, at man bruger de redskaber, som hun stiller til rådighed.”

”Fantastiske redskaber – mere ro og glæde i livet”

Stresscoaching - Josefine Heininge:

”Jeg kan varmt anbefale Birthe Buhl. Jeg led blandt andet af hjertebanken, søvnløshed og humørsvingninger, og på de syv samtaler, vi har haft sammen, har jeg ændret mig 180 grader.

Jeg er blevet en gladere, friskere og mere motiveret pige, der har fået hjælp til at se tingene i et andet perspektiv. Og som nu, flere gange om dagen, kan stoppe op og finde en ro og glæde i mig selv, jeg ikke har kunnet før.

Jeg har fået nogle fantastiske redskaber, som er utrolig hjælpsomme og brugbare, og som er blevet en stor del af mig, og som jeg uden tvivl vil tage med, resten af mit liv. Birthe er et åbent, dedikeret og varmt menneske og en utrolig dygtig stresscoach. Tak til dig, Birthe.”

”Alle unge studerende burde have et stressforløb hos Birthe Buhl”

 Stresscoaching - Nathalie Fryd, studerende:

 ”Jeg har gennem det meste af min gymnasietid døjet med lavt selvværd og tendens til stress, som endte i en depression. Jeg gik dengang hos psykolog, som fik mig tilbage på sporet.

Sidste år startede jeg på min drømmeuddannelse, medicin, som bestemt ikke viste sig at være helt nemt. Jeg kunne pludselig mærke, at nogle af de velkendte stresssymptomer fra gymnasiet begyndte at indhente mig. Min far foreslog, at jeg konsulterede en coach i stedet for en psykolog.

I starten var jeg lidt skeptisk, men fandt hurtigt ud af, at min skepsis blev gjort til skamme. Jeg har ikke fortrudt en eneste gang, at jeg startede et forløb hos Birthe. Hun har givet mig præcis de redskaber, som jeg har brug for til at tackle de udfordringer, jeg har i min hverdag.

Jeg har ændret mine tankemønstre, og jeg føler jeg er blevet et mere positivt menneske, der ser muligheder frem for begrænsninger. Jeg har lært at tro på, at jeg er god nok, som jeg er, og at det ikke er jordens undergang, hvis man ikke leverer en toppræstation hver gang.

Jeg vil give min varmeste anbefaling af Birthe Buhl til andre unge mennesker/studerende, som kæmper med følelsen af ikke at kunne leve op til egne forventninger.”

”Dybt taknemmelig for, de værktøjer hun har videregivet”

 Stresscoaching – Inge:

”Birthe har sin helt egen kvalificerede, empatiske, insisterende og søde måde at hjælpe én igennem et stresscoachingforløb.

Jeg er hende dybt taknemmelig for de værktøjer, hun har videregivet til at kunne styre og nedbringe stressniveauet, så man bliver bevidst om og i stand til at passe bedre på sig selv og i sidste ende opnå en bedre livskvalitet.

Det er vigtigt at have fokus på at skrue ned for egne forventninger og lade være med at tage sorgerne på forskud. Husk man har selv hovedrollen og er den vigtigste i sit liv.”

”Fokus og nærvær i et virvar af tanker”

 Stresscoaching – Sanne Møller:

”Birthe er rigtig god til at møde en, der hvor man er. Hun er rolig, tilstede og tillidsvækkende, hvilket er rigtig gode egenskaber at blive mødt med, når man starter et forløb, der har til formål at flytte fokus og se livet i et andet perspektiv.

Gennem mit forløb hos Birthe har jeg lært at bruge de redskaber, jeg har fået stillet til rådighed. Dette har gjort, at jeg bedre kan stoppe mine tankers sprint, prioritere min tid og være i stand til virkelig at mærke efter, hvad der er vigtigt, og ikke mindst hvornår det er vigtigt.

Birthe har hjulpet mig afsted på en rejse gennem mit sind, mine tanker, min fortid, min nutid, mine ønsker for fremtiden, og har hjulpet mig til en bedre forståelse for, hvordan jeg bedst bevæger mig ned ad den vej, jeg gerne vil.”

"Nyt liv og balance"

Stresscoaching - Christian Fast, Selvstændig:

Jeg så stressmuren og ønskede ikke, at jeg skulle ramme den. Jeg fandt Birthe Buhl på nettet, ringede til hende og startede forløbet dagen efter.

Jeg vidste ikke, hvad stresscoaching var og hvordan det ville virke på mig, men hold nu op hvor jeg fik vendt mit liv om og lærte meget mere end jeg kom efter.

Birthe fik hurtigt styr på min stress. Nærværende, Rollemodel, Balance blev ord jeg forstod meningen og styrken i. Jeg blev mere lykkelig jeg før havde været og forstod hvorfor. Det sidste er jo nok det vigtigste, for at undgå at komme i samme stress situation igen.

Min familie, kollegaer og omgangskreds siger alle, at jeg er forandret – på den fede måde – og at det er dejligt, at jeg har fundet balancen og mig selv.

Jeg er i dag den vigtigste i mit liv og sådan skal det altid være. Jeg er proaktiv og jeg har altid et valg.

Det har du også – så brug det, hvis du føler, at livet indeholder mere end du får ud af det eller hvis stress styrer dig og ikke omvendt.

Birthe er et unikt menneske med en smittende ro, åbenhed og klar kommunikation. Jeg kan kun anbefale Birthe som stresscoach eller lifecoach – hun er fantastisk.

Tak for at jeg tog den beslutning at vælge netop dig, Birthe. Det er jeg taknemmelig for.

”Jeg hviler mere i mig selv ”

 Stresscoaching – Christian Lydersen:

Jeg følte mig som sådan ikke stresset og lå ikke i den høje ende af skalaen på stressbarometeret, men min kollega anbefalede alligevel, at jeg tog et stressforløb hos Birthe.

Måske jeg ikke var stresset, men jeg havde heller ikke meget overskud i min hverdag. Jeg følte, jeg havde fod på alting og styrede mine prioriteter med hård hånd, men må nok erkende, at jeg ofte glemte mig selv og at være nærværende for dem, der fortjente det – ikke mindst familien.

Hos Birthe har jeg fået en decideret øjenåbner og har lært begreber som juhu-lister og leveregler. For mig personligt har det medført, at jeg nu hviler meget mere i mig selv og er blevet en behageligere version af mig selv. Det mærkes fra såvel familie, venner og kolleger.

Jeg er af den helt klare overbevisning, at ALLE mennesker vil have gavn af et forløb hos Birthe. At få fornyet fokus på proaktivitet og de ting der giver værdi for dig, kan kun hjælpe til mere overskud, glæde og energi.

Man føler sig altid godt tilpas i Birthes selskab og kan kun sende hende mine varmeste anbefalinger.

"Øjenåbner - Jeg lærte rigtig, rigtig meget"

 Stresscoaching - Susan Nielsen:

"Da jeg startede hos Birthe, var jeg total udbrændt efter en sindsyg lang og splittet periode med overbelastning. Forinden havde jeg været i kontakt med anden professionel behandler, men mødet med Birthe blev min redning.

Med oplevelsen af ro og nærvær, skabte hun fra start tillid og trygge rammer til at åbne op. Det var en kæmpe befrielse at blive mødt med så meget håb, engagement, forståelse og varme.

Processen har givet mig større bevidsthed, selvindsigt og styrket selvværd. Jeg har fået en bedre forståelse af min egen person og gjort op med mig selv, hvad der er vigtigt i mit liv samt stå ved den, jeg er. Nu er jeg opmærksom på mine værdier og har en positiv overbevisning omkring mig selv og mine omgivelser. Jeg inddrager dagligt støttende værktøjer, som hjælper, når mine faresignaler på stress blusser op.

Birthe, du har været helt igennem fantastisk. TAK for markant positiv forandring!

Jeg vil til hver en tid og med glæde varmt anbefale Birthe."

”Mit liv har ændret sig”

 Stresscoaching – Jacob Bisballe:

 ”Det kan siges ganske enkelt. Mit liv har ændret sig. I mange år savnede jeg livsforandring, men havde bunker af undskyldninger.

Det, jeg troede, var det ’rigtige’ viste sig at være en selvskabt virkelighed, som på ingen måde var god for mig og dermed mine omgivelser. Arbejde og penge er ikke alt. Det troede jeg, før jeg satte mig sammen med Birthe. Men gennem samtaler og sparring fandt jeg ud af, at min jagt på succes ikke var den rigtige vej for mig. Faktisk skulle jeg en helt anden vej.

Gennem fundne og synliggjorte værdier og leveregler har jeg i dag et helt andet liv. Det er rigere end før. Sammen med Birthe lærer jeg at se på tingene mere positivt, og det er altafgørende for mig.

Birthe sagde flere gange, at det var mig selv, der havde gjort det muligt, men én ting er sikkert. Uden forståelse, empati og professionalisme fra Birthes side, så havde jeg ikke set, at jeg havde evnerne til at være til stede i livet. Mærke, se og føle uden at blive stresset. Blot smile, rumme forskellighed og være til stede.

Birthe, tak og glæder mig til at bruge dig som coach i fremtiden.”

”Mindfulness – Det virker”

Stresscoaching & Mindfulness – Bodil Lassen:

”For noget tid siden gennemgik jeg en periode, hvor jeg følte mig meget stresset og presset, men jeg havde ingen anelse om, hvad det var, der fik mig til at føle sådan.

Jeg tog så en stresstest og den viste, at jeg nærmede mig det røde felt.

Så jeg tilmeldte mig et forløb hos Birthe og hun hjalp mig med at kunne se, hvor jeg skal være bevidst i mit arbejdsliv, så det er MIG, der styrer og ikke omvendt. Hun hjalp mig også til at se, at mit fritidsliv er lige så vigtigt som mit arbejdsliv for at skabe balance, og dette var nok skredet lidt for mig, uden jeg selv havde opdaget det.

Birthe er meget tillidsfuld, og jeg var helt tryg ved at åbne op overfor hende.

Hun har været god til at hjælpe mig med at få sat ord og følelser på nogle af mine vanehandlinger, så jeg nu meget bedre forstår og derved bedre kan holde fokus.

Hun har hjulpet mig med at kunne se vigtigheden i små pauser i hverdagen, og selvom jeg må indrømme, at jeg var skeptisk overfor mindfullness i starten, så ved jeg også nu, at hun har ret! Det virker! Jeg er stressfri og er blevet mere bevidst om mig selv.

Så alt i alt kan jeg varmt anbefale et forløb hos Birthe. Hun har en venlig, rolig og empatisk måde at være på og jeg følte mig meget velkommen og hørt hos hende.”

”… Jeg har fundet mig selv igen”

Stresscoaching over Skype - Heidi Christiansen, PhD-studerende Norge:

”Mit udgangspunkt var en følelse af, at jeg havde mistet mig selv - den glade optimistiske person var der ikke længere, og der var kun udmattelse og ukontrollerbare følelser tilbage.

Jeg gik først til en psykolog. Vi talte om situationer og følelser, men jeg følte, at hvis jeg ikke selv bragte et emne på banen, så blev intet behandlet. Hvis jeg ikke sagde noget, sagde hun ikke noget. Efter syv konsultationer manglede jeg endnu redskaber til at komme af med min stress og udbyttet var for småt.

Det ledte mig til Birthe, der lagde ud med at fortælle, at hun ville kæmpe lige så hårdt som mig for, at jeg skulle blive stressfri. Med hendes ro, engagement og vejledning fandt jeg hurtigt, at dette var den rette vej.

Birthe introducerede mig til daglige rutiner og øvelser, der på hver sin måde var afstressende, selvtillidsgenopbyggende, lærte mig at sætte fokus på de vigtige ting i livet. En stressdagbog hjalp med, sammen med Birthes årvågenhed, at finde mine stressårsager, og med hendes skarpe kommentarer og råd kunne jeg blive dem kvit. Hun gav mig værktøjerne til at blive stressfri, og det var så op til mig at bruge dem. Løbende så jeg, hvordan mine reaktioner i bestemte situationer ændrede sig, og til sidst gik det stærkt.

Efter endt forløb med stresspakken har jeg nu fundet mig selv igen og samtidig har jeg fået flere gode vaner og livsanskuelser med på vejen, der vil holde mig i et sundt liv borte fra stress.

Da jeg bor i Norge, foregik alle samtaler over skype, hvilket gav tilsvarende gode udbytte, som havde vi siddet i samme rum.

Tøv ikke med at tage kontakt med Birthe - du vil få alt ud af det, som du trænger. Jo før jo bedre.”

”Professionelt og struktureret fra den første dag… de bedste penge jeg har givet ud” 

Stresscoaching & mindfulness – Niels:

”Hjertebanken, ængstelighed, søvnløse nætter og en følelse af altid at være bagud var en fast del af mit liv, inden at jeg startede hos Birthe.

Jeg blev sendt ud på en rejse gennem livet, og da jeg kom hjem igen, havde jeg fået opbygget en værktøjskasse til at tackle mange af livets problemer. Lysten til mit arbejde er kommet tilbage, og jeg er atter tilbage bag rattet med fuld kontrol over mit eget liv.

Coaching og mindfulnessforløbet er uden tvivl de bedste penge, jeg i mit liv har givet ud, og ville bare ønske, at jeg havde kontaktet Birthe noget tidligere.”

”Som person er Birthe meget nærværende”
Stresscoaching & Mindfulness - Per Nørbo, Teamleder

”Når man er ramt af stress, er man ude af balance og har brug for hjælp.
Birthes veltilrettelagte proces fik mig til at føle mig holdt i hånden allerede fra første møde. Tryghed er guld værd i den situation. Jeg er selv certificeret coach og mente, at jeg jo egentlig bare skulle have en til at minde mig om alt det, jeg godt vidste i forvejen. Der tog jeg fejl.
Jeg har fået mange dybe indsigter og erkendelser, som i sidste ende sammen med de effektive værktøjer er med til at skabe den nødvendige livsforandring.
Et af værktøjerne er appen med mindfulness og yoga, som er smart altid at have ved hånden. Godt tænkt og professionelt udført.
Som person er Birthe meget nærværende og forstår at veksle mellem det kærlige og det håndfaste. Og så er hun selv et godt eksempel på balance opnået ved at tage egen medicin.
Jeg har fået stor respekt for faget stresscoaching og for den måde, Birthe griber det an på. Jeg kan i høj grad anbefale Birthe Buhl.”

"Birthe er en professionel, indlevende og dygtig coach".
 
Stresshåndtering af flere medarbejder - Rikke Ebbesen HR Chef:

”Jeg har som HR Chef brug for at have en ekstern coach til hjælp ved pressede medarbejdere. Det kan være omvæltninger i privat- eller arbejdsregi, men også ofte stressede medarbejdere, der har været begrænsede i deres arbejde på grund af en indre ubalance.
Jeg bruger Birthe, fordi hun er yderst professionel i hendes tilgang til hvert enkelt menneske, hun møder. Hun forventningsafstemmer med både medarbejderen og mig, og jeg kan slappe af, når jeg ved, de er i et forløb hos Birthe.
Mine medarbejdere har stor tillid til Birthe, og det er det vigtigste i ethvert samarbejde.
Dernæst er det vigtig for os som firma, at vi også får denne medarbejder tilbage i en bedre tilstand, og det sker hver gang.
Vi har virkelig fine resultater.
Jeg kan medgive mine varmeste og bedste anbefalinger til Birthe.”

”… noget nær jordens gladeste pige”

Stresscoaching - Nadia Kruse:

" For knap et halvt år siden gik det op for mig, at jeg havde brug for professionel hjælp, hvis jeg skulle blive en glad pige igen. Jeg døjede med utrolig lavt selvværd, og jeg var i gang med en uddannelse, der sugede al glæde og energi ud af mig.

Jeg opsøgte derfor Birthe, og fik ret hurtigt arrangeret en samtale med hende. Første samtale startede hårdt ud. Birthe tog en stresstest på mig, som viste sig at være i den helt forkerte ende af skalaen. Jeg var nu en pige med lavt selvværd og et alt for højt stressniveau.

Birthe tog mig under sine vinger, og gav mig redskaber, som er guld værd og som jeg fremadrettet vil anvende flittigt. Det har ikke været en dans på roser at blive stressfri og genvinde selvværdet, men det har uden tvivl været det hele værd, og jeg vil til enhver tid anbefale Birthe.

Hun er et helt igennem fantastisk menneske, som forstår at sætte sig ind i ens situation, og arbejde ud fra det. Jeg har netop afsluttet mit forløb hos Birthe, og jeg havde aldrig i min vildeste fantasi regnet med, at jeg skulle komme ud på den anden side som værende noget nær jordens gladeste pige.

Jeg har lært så meget af Birthe, og jeg er hende evigt taknemmelig. Oven i det, så er jeg ret så stolt af mig selv, for som Birthe gentagende gange har fortalt mig: Jeg kan ikke gøre det for dig, jeg kan kun give dig redskaberne. Resten er op til dig."

”Jeg indeholder selv de svar og kvaliteter, jeg søgter”

Coaching – Mikkel Grosen:

 Da jeg første gang kom til Birthe, havde jeg et mål, coaching skulle løse. Jeg havde en forventning om, at Birthe gav mig nogle værktøjer, der skulle kunne hjælpe mig med at nå mit mål.

Hvad, jeg fik, var noget helt andet. Birthe fik mig til at indse, at det ikke er hende, der havde svarene, men at jeg selv indeholder de svar og kvaliteter, jeg søgte. Birthe er skarp i sine observationer, hun holder et godt overblik og for mit vedkommende, gav hun mig ikke kun nogle værktøjer, men sammen fandt vi ud af, at mine prioriteringer i forhold til job, familie og jeg selv, ikke hjalp mig.

Birthe har sat gang i nogle vigtige overvejelser, både kortsigtet og langsigtet, som jeg er meget taknemmelig for.

Jeg kan fuldt ud anbefale Birthe.”

Stresscoaching & Mindfulness

 Eva Carlsen:

"Før sugede livet af mig - nu suger jeg af livet"

Denne sætning og denne følelse, kom pludselig til mig efter at jeg havde været til coaching hos Birthe nogle gange.

Efter en langvarig deprimerende tid med stress og tiltagende mindreværd var jeg så utrolig heldig at starte på et coachingforløb hos Birthe. Og jeg har haft et par fantastiske uforglemmelige måneder!

Birthe har fået mig til at ryste min manglende selvtillid, manglende livslyst og manglende initiativ af mig. Jeg har gennem forløbet udviklet en bevidsthed, ro, balance og nærvær i mit liv, som jeg ikke har haft i mange år.

Jeg føler mig nu i stand til at handle, prioritere og agere i forhold til mine værdier i livet. Det føles skønt at tage lederskab over mit liv. Det giver mig energi, livskvalitet og et stort smil på læben.

Jeg synes, det er utroligt hvad Birthe på så forholdsvis kort tid har fået mig selv til at udrette. Jeg har fået hjælp af andre kompetente personer undervejs i mit stressforløb, men ingen har kunnet få mig til at flytte mig så meget - og på så kort tid!

Jeg er Birthe så uendelig taknemmelig for hendes måde at være på, hendes fantastiske empati og store faglige kompetence. Birthe er en fantastisk formidler og ikke mindst et ualmindeligt sødt og varmt menneske.

Som en ekstra bonus, har jeg fået en stor interesse i hvad mindfullness faktisk kan berige mit liv med.”

”Stressfri og øget selvværd”                
 
Stresscoaching – Line Vogel:

”Efter et forløb hos Birthe gennem et par måneder, gik jeg fra at være alvorligt stresset og kæmpende med meget lavt selvværd til at være stressfri, og ikke mindst i psykisk balance og med langt højere selvværd og tro på mig selv. Jeg har lært så meget om mig selv, blevet bekendt med min krops faresignaler, og mine tankers magt. Hvor jeg før forløbet fulgte passivt med i, hvad livet bød mig, uden noget decideret mål, har jeg nu taget kontrollen over min stress, mit liv, min hverdag og jeg er bevidst om mine mål, og det faktum, at jeg altid har et valg.

Jeg vil til enhver tid anbefale Birthe Buhl til alle, der måtte have brug for guidning og vejledning i en periode af deres liv. Birthe er topkvalificeret, veluddannet og et meget sødt, venligt og hjertevarmt menneske"

 ”Angst, stress og dårlig selvværd – nej ikke mere’”

Stresscoaching - Julie, Studerende:

”Da jeg kom til Birthe, var jeg spændt og nervøs, men blev mødt af en smilende og tillidsfuld Birthe. Jeg følte mig tryg i de rolige og familiære omgivelse. Birthe spottede hurtig, at jeg havde stress. Med hendes hjælp har jeg arbejdet mig fra det høje stressniveau, jeg var i, til i dag at være helt stressfri. Jeg har fået gode redskaber til at tackle hverdagen og klare udfordringerne omkring mit selvværd og uddannelse.

Birthe er god til at rose og opmuntre, når man har arbejdet godt med sig selv. Jeg er helt sikkert blevet en gladere person med højere selvværd. Jeg er optimistisk og klar til at bekæmpe min årelange eksamensangst med de redskaber Birthe har givet mig"

 ”… mærkede et spirende overskud for hver gang vi havde snakket”

 Stresscoaching – Jesper Rantala, General Manager:

”Jeg har fulgt Birthes stresscoachingforløb efter, at jeg gennem længere tid havde følt mig stresset på både arbejde og i mit privatliv. Jeg tog stresstesten, inden jeg kom til første samtale og den viste, at jeg havde en score på 204, hvilket forklarede, hvorfor jeg følte mig stresset og udbrændt.

Birthe var rigtig nem og behagelig at snakke med, og de første to gange præsenterede hun mig for flere forskellige værktøjer, som jeg kan bruge til at håndtere mine stresssymptomer, inden de udvikler sig til et problem. Efter de første samtaler blev jeg meget bevidst om, hvilke situationer der gjorde mig stresset, og ved hjælp af værktøjerne kunne jeg stoppe stressen i tide eller komme ud af det igen. Efter de første seks samtaler gennemførte jeg en stresstest igen, og den viste et resultat på 50, hvilket stadig var for højt, men meget positivt.

Birthe er et fantastisk menneske, der virkelig forstår at lytte og for mit vedkommende presse mig til at se nogle realiteter i øjnene. Efter mine samtaler med Birthe var jeg mentalt træt, men kunne mærke et spirende overskud for hver gang, vi havde snakket. Birthe har forstået at give mig værktøjer, der gør, at jeg lyst og gåpåmod til at ændre de ting, der skal til for, at jeg holde min stress på afstand.

Jeg kan kun give Birthe Buhl mine bedste anbefalinger, og tøver ikke med at sige, at hun har ændret den måde, jeg tænker og prioriterer mit liv på.”

”Den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv … Sådan et forløb burde være allemandseje”

 Stresscoaching, Karin, Grafisk Designer:

”Jeg kan på det varmeste anbefale et stresscoachingforløb hos Birthe Buhl.

Birthe er et helt unikt menneske, som med sine evner og redskaber formår at nå helt ind til kernen. Selv efter mit første besøg i forløbet mærkede jeg store ændringer. Jeg kom som “en hængt kat” og forlod mit sidste besøg i forløbet som et glad og helt menneske med masser af gåpåmod. Mit liv og min håndtering af det, livet giver og tager, vil for altid være ændret – juhu,

Der er nu, efter mit sidste besøg, gået ca. 2 måneder, der har været op og ned, men jeg har flittigt brugt mine nye redskaber, og kommer lynhurtigt op, hvis jeg har været nede.

Jeg vil næsten sige, at et sådan forløb i bagagen burde være allemandseje – måske fra en tidlig alder! Det, tror jeg, ville lette mange sjæle og vores samfund.

Book et uforpligtende  telefonmøde.

Eller ring på 40 10 80 27

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

” Jeg ville ønske, at alle havde mulighed for at deltage i et forløb hos Birthe.”

 Stresscoaching – Jane Sørensen:

”Mit forløb hos Birthe har udviklet mig personligt i en sådan grad, at jeg ville ønske, at alle havde mulighed for at deltage i et forløb hos Birthe.

Da jeg startede hos Birthe, kan jeg vist roligt sige, at jeg befandt mig i et sort hul. Alt var enten sort eller hvidt - og for det meste sort. Jeg havde brug for værktøjer til at anskue verden, andre mennesker og situationer på en ny måde, og det skal jeg love for, at jeg nu har fået.

Det mest utrolige er, at nogle gange er det kun få ord, der skal til for, at man som individ kan komme videre - og ofte har jeg tænkt ”hvorfor tænkte jeg ikke selv den tanke”.

Jeg har haft 10 sessioner hos Birthe, og jeg har været hudløs ærlig i forhold til de udfordringer, som jeg har gået med. Det er vigtigt, at man er ærlig og får fortalt alt til Birthe, således at man får det fulde udbytte.

Jeg gik ind i et forløb hos Birthe med det for øje, at jeg havde sat mig for, at jeg ville udvikle mig som person, men forløbet har også haft den store sidegevinst, at mit ægteskab (har været gift i 20 år) er blomstret op igen på ny - så jeg kan kun kvittere med at sige ”tusinde tak Birthe fordi du er til”.

”… bedre selvværd og meget mere stille og rolig glæde i hverdagen”. 
 
Stresscoaching - Marie Madsen:
 
”Jeg gennemgik i 2014 et stressforløb hos Birthe. Da jeg mødte Birthe, havde jeg været stresset i meget lang tid, så jeg kunne ikke selv se, hvordan jeg skulle finde en vej ud. Jeg havde også mistet fornemmelsen af at være i live.

Ved hjælp af enkle, men effektive værktøjer, har forløbet hos Birthe lært mig at mærke, hvordan jeg har det i konkrete situationer i hverdagen og at handle konstruktivt på det.

Jeg er nu meget bedre til at prioritere det vigtigste i mit liv. Jeg har også fået et bedre selvværd og meget mere stille og rolig glæde i hverdagen.”

Gør som over 100.000 andre

Download app'en "Mindfulness - bevidst nærvær" og lyt til en GRATIS guidet bodyscan - eller køb den 10 timer store app og lyt til flere guidede meditationer, yoga eller "Godnat & sov godt"

Scroll to Top